Mimičani u šoku: Mora da je Fistu strefija infarkt...

Penta je radila, kaić se vrtija u krug, a pas je laja. E, pas je bija u kaiću, ali čovika se nigdi nije moglo vidit... - govore Mimičani, a najradije bi šutili. Jer kad se dogodi zlo, ka šta se dogodilo u četvrtak navečer, onda su novinari zadnja bića na ovome svitu šta bi jih tili vidit. A opet, nesritni Ivo Fistanić in je - neka je iz Piska - bija toliko drag da je red da se to i dalje od Mimica čuje. Bija je, vidi se da in nije krivo šta to imaju kome reć, pravi čovik. Pošten i dobar. I uvik, kažu oni šta su ga znali, a to znači svi, vesel ...

MIMICE, PISAK

Pisak tuguje za Fiston: Mater ga je u kaiću rodila, a u svome kaiću je i umra

Mora bit da ga je strefija infarkt...

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija

- Poša je iz Piska do Mimica na lignje. Sam, on i pas. I mora bit da ga strefija infarkt, jer je zadnji dana grinta kako ga nešto steže u prsima. A opet, da nije bija na moru, virujen da bi se spasija - objašnjava jedan Mimičanin.

Mimice

Nakon šta je uočen kaić, a bilo je to, čujemo, oko pet uri, krenila je potraga. Cilu noć su ga tražili. Policija, Lučka kapetanija, spasioci, mještani... A našli su ga tek ujutro. Na plaži Malo žalo. Nije dava znakove života.

Policajci su šturo, a i kako će drukčije kad ga nisu znali, napisali da je pronađeno mrtvo tilo 54-godišnjeg Fiste ustanovili su da nema vidljivih ozljeda i zaključili slučaj. Točan uzrok smrti, i to su rekli, znat će se nakon šta prođe obdukcija na Firulama.

Povezani članci

Who's Online

We have 617 guests and no members online