Mali Rat: Velika Ribarska fešta u srijedu

Riblja FeštaNe propustite veeliku ribarsku feštu u srijedu, 4. kolovoza od 20 sati na Malom Ratu!

Da je Mali Rat napravio viša na komunalnoj infrastrukturi u posljednja dva mjeseca nego prije tijekom nekoliko godina, potvrđuju brojni primjeri skoro na svakom koraku. Ribarska večer, koja se ovdje praktično i nije održavala duuugi niz godina, održat će se u srijedu, 04. kolvoza, a kako nam rekoše maloratski organizatori, uz ribarske delicije i zvučna glazbena imena, bogatu lutriju, uvijek veselu domaću ekipu, to će biti zaista večer druženja i zabave koju će mnogi dugo pamtiti.. Dođite i uvjerite se i sami, svi ste više nego dobrodošli, a ulaz je besplatan ...


MALI RAT

Piše: Davor Grgat

Naime, formiranjem novog Mjesnog odbora, kada je uvjerljivo pobijedila nezavisna lista Vlatka Tomića, uz veliku podršku mještana napravljen je potporni zid na autobusnoj stanici, te uređen dio puta kroz Mali Rat koji je bio u lošem stanju, a vodio je kroz mjesto te je isti proširen i postavljena električna rasvjeta.

Betoniran je i put kod crkvice Sv. Ivana Krstitelja, te popravljen stari mul, a prionulo se i organizaciji Ribarske večeri po kojoj je ne tako davno Mali Rat bio nadaleko poznat.


Ribarska noć

Povezani članci

Who's Online

We have 899 guests and no members online