RK Orkan ima novu upravu

Nova uprava RK ORKAN Dugi RatNa izvanrednoj skupštini održanoj u petak, 6. kolovoza 2010. u Općinskoj vijećnici skupštinari jedinog ženskog sportskog kluba u našoj Općini izabrali su novu upravu i počeli okretati novi listu u 50-godišnjoj povijesti ženskog rukometa u Dugom Ratu. Novi čelnik kluba je Goran Tičić, a upravu još čine Orjana Fistanić, Vesna Pleić, Bruno Balić i Joško Banović. Nadzorni odbor čine Blaženka Pavić, Katica Grubišić i Anđelka Franolić, a stegovno povjerenstvo Ana Karaman, Mirjana Ercegović i Meri Tomić. Raduje i osnivanje sekcije veteranki koje će voditi Sandra Martić, Neda Marčić i Jadranka Kalina. Tajnik je "jedan i jedini" Đanki Vojnović. Čestitamo! Poželimo im sve najbolje u radu! ...

SKUPŠTINA RK ORKAN

Skupština RK ORKAN Dugi Rat

Tekst i slike: Mladen Banović

Već na ovoj skupštini koja je počela himnom i minutom šutnje za sve preminule članove kluba učinjeni su novi koraci ka svijetlijoj budućnosti kluba, usvojen je novi Statut kluba koji je usklađen s Zakonom o sportu, vraćen je stari naziv kluba, rukometni klub "Orkan" - RK Orkan, predstavljeni prijedlozi za novi grb kluba, vraćene tradicionalne boje kluba, narančasta i žuta, te su počele pripreme na izradi klupske internet stranice, a najavljeni su novi iskoraci u obrazovanju trenera kluba, te stvaranje novih generacijskih ekipa u pomlatku kluba što je najvažniji zadatak nove uprave, predstavljen je trener seniorske ekipe Zlatko Grubiša koji je odmah za ponedjeljak najavio početak priprema... (Bit će upala mišića...)

Skupština RK ORKAN Dugi Rat

Tijekom tijeka skupštine stari-novi tajnik kluba Đanki Vojnović u ime bivše uprave pročitao je izvješće o radu kluba, te finanacijska izvješća kluba i izvješće nadzornog odbora o radu kluba u proteklom četverogodišnjem periodu, u kojem je klub, po ocjeni skupštinara, stagnirao.

Skupština RK ORKAN Dugi Rat

Novu upravu čeka velik izazov i rad na novom uzletu kluba. Neće im biti lako, stoga im "dajmo ruke" ili barem zaželimo sve najbolje!

Skupština RK ORKAN Dugi Rat
Skupština RK ORKAN Dugi Rat
Skupština RK ORKAN Dugi Rat
Skupština RK ORKAN Dugi Rat
Skupština RK ORKAN Dugi Rat
Skupština RK ORKAN Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 89 guests and no members online