Dogovorena utakmica u kojoj nije bilo dogovora?

rukometNeočekivana pobjeda rukometnog premijerligaša RK Gorica nad RK Splitom pretvorila se u čudnu priču koja se danima prepričava u rukometnim krugovima. Gorica je pobjedila favorite, ekipu Splita rezultatom 28:26, a izvjestitelj Sportskih novosti objavio je dio monologa predstavnika Splita Dragana Ivaniševića  - Ovako se nismo dogovorili s Jakovom Sučićem. Očekivali smo mladi sastav Gorice, a ovi se ravnopravno bore..." ...

PREMIJER LIGA

Dogovorena utakmica u kojoj nije bilo dogovora?

Piše: Marija Kelečević / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti


Utakmica Premijer lige Split - Gorica, odgođena zbog snijega, odigrana je prošli četvrtak u Velikoj Gorici iako su Splićani imali domaćinstvo. U srijedu su gostovali u Varaždinu i razbili Varteks rezultatom 38:26, na povratku kući su prespavali u Velikoj Gorici "na teret" Gorice, ali onda se dogodilo nešto '"čudno".

Gorica je pobijedila favorite s 28:26, a izvjestitelj SN objavio je dio monologa službenog predstavnika Splita Dragana Ivaniševića kod zapisničkog stola  - Ovako se nismo dogovorili s Jakovom Sučićem. Očekivali smo mladi sastav Gorice, a ovi se ravnopravno bore.

Spomenuti sportski direktor Gorice Sučić dao je ostavku nakon utakmice, a internetom je počeo kružiti (njegov) dopis splitskim kolegama...

Zahvalni smo Splitu..

"Dragi moji Splićani, sinoć po završetku utakmice podnio sam neopozivu ostavku predsjedniku koji je izvanredan i nadasve pošten čovjek ali isto i velikim trenerima HRK Gorica koji su to što su pokazali.

Ne  znam hoćete li mi ikada oprostiti, ali ipak vas molim za oprost i živim u nadi da ćemo se sresti i  pozdraviti kao pravi sportaši i pravi sportski prijatelji..."

U potpisu dopisa je Jakov Sučić, autentičnost je upitna, a novinar Sportskih Novosti potražio je kod čelnika Gorice objašnjenje. Je li postojao dogovor Gorice o puštanju utakmice Splitu?

Povezani članci

Who's Online

We have 318 guests and no members online