Rukometni kup: Splićanke prejake za Orkanašice

Split - OrkanŽRK SPLIT 2010 - RK ORKAN  35:16 (26:9). Mlada ekipa Orkana u ovoj utakmici oslabljena za iskustvo dviju važnih igračica, Daniele Čulić i Katice Grubiša, nije uspjela pružiti snažniji otpor favoriziranoj ekipi Splita 2010. Iako je poraz (i da su bile kompletne) bio realna opcija od Dugoraćanki se ipak očekivalo da će pružiti nešto snažniji otpor. Ipak,  igra je u drugom dijelu bila nešto bolja. Zahvaljujući Mirjani Ercegović u napadu i Mladeni Delić na golu orkanašice su odigrale (nakon lošeg prvog) sasvim solidno drugo poluvrijeme ...

RUKOMET (Ž)

Županijski kup
Split, Mala dvorana SC Gripe, 20.10.2011.

Rukometašice Splita 2010 u Kupu nadigrale Orkan 35:16

Piše: Joško Dadić / Dalmacijanews.com
Izvor: Dalmacijanews.com

Sam pogled na semafor na kraju utakmice, pokazao je više nego slikovitu nadmoć rukometašica Splita 2010 u 1. kolu županijskog Kupa Hrvatske za rukometašica. Djevojke koje vodi trener Vatromir Srhoj, s 35:16 su na Gripama svladale suparnice iz dugoratskog Orkana.

Ni trenutka ovaj dvoboj nije bio ravnopravan. Od prvog trenutka Tea Lisica (1 gol), Helena Jurić (1), Venera Surjan (2), Lucija Emer (9 zgoditaka), Irena Džeko (6), Tina Mandarić (1), Vedrana Vlajčević (6) i Matea Šimičić (9), pokazale su gošćama da su samo došle na izlet.

Tako je prvo poluvrijeme završilo sa čak 26:9, a u drugom su rukometašice Splita 2010 s lakoćom privele kraju kup susret s Orkanom.

Povezani članci

Who's Online

We have 261 guests and no members online