Mirjo, Rake i Sandra s veterankama ŽVRK Split osvojile turnir u Vodicama

ŽVRK Split na dugoraćki pogonTrinaesti Međunarodni rukometni turnir za veterane i veteranke u Vodicama osvojili ŽVRK Split i Zlatne godine iz Metkovića. Splićanke, u čijim redovima nastupaju dugoraćanke Daniela Čulić Rake, Mirjana Ercegović i Sandra Martić, vratile su se kućama sa zlatnim prvim mjestom i time po tko zna koji put dokazale da su među najboljima rukometnim veterankama u Hrvatskoj. U kvalitetnom dvodnevnom rukometnom nadmetanju drugo mjesto osvojile su veteranke Osijeka, a treće Spalatine iz Splita ...

Izvor: DalmacijaNews

Od četvrtog do osmog mjesta poredale su se ekipe Ajdovke -Slovenija, Vodice, Žabice-Slovenija, Cerna i Ivanić. Najbolja igračica turnira proglašena je Ana Papak iz pobjedničke ekipe ŽVRK Split.

Veteranke Splita nastupale su u slijedećem sastavu:

ŽVRK Split na dugoraćki pogon

Sanda Borovac, Ilka Stanić, Marijana Buzov, Silvana Bonković, Ana Papak, Jelena Ćulap, Ani Popović, Gorana Trumbić, Dijana Munjiza, Mirjana Ercegović, Anka Kalajžić, Ljiljana Boban, Sandra Martić, Daniela Čulić i Jagoda Bonacin.

U muškom dijelu drugo mjesto Old Hansi-Slovenija, treća ekipa veterana Borac-Travnik, četvrte Vodice te ekipe Senja, Križevci, Slavija i Orijent.

Povezani članci

Who's Online

We have 345 guests and no members online