Pametno: Čega se Most boji?

Stranka "Pametno" osvrnula se na današnje navode iz medija, po kojima je moguće preslagivanje saborske većine i neodržavanje parlamentarnih izbora. - Pametno se zalaže za otvorenu, modernu, tolerantnu i građansku Hrvatsku te vjerodostojnost i odgovornost u politici. Imamo sve veću podršku građana iz cijele zemlje. Novi izbori su jedina mogućnost da se ovakva Hrvatska i ostvari - stoji u dopisu stranke Pametno kojeg u nastavku prenosimo u cijelosti..

PAMETNO

Čega se Most boji?

Izvor: Pametno.org

- Prema informacijama koje su se danas pojavile u medijima, HDZ i Most se grčevito bore da preslože saborsku većinu i zadrže postojeću Vladu, s premijerom Oreškovićem na čelu. Podsjećamo građane da je ovo bila najgora Vlada u povijesti Hrvatske i da je toj istoj Vladi Sabor izglasao nepovjerenje.

Rezultati lošeg rada ove Vlade su, između ostalog, zaustavljanje Cjelovite kurikularne reforme, gušenje slobode medija, ugrožavanje civilnog društva, netransparentna privatizacija, narušavanje ugleda zemlje u inozemstvu i brojni drugi.

Jasno nam je čega se HDZ boji, ali se pitamo čega se zapravo Most boji? Do jučer su im bila puna usta borbe za Hrvatsku, a danas vidimo jedino grčevitu borbu za pozicije i fotelje. Gdje su sada njihove najave da će poharati ove izbore i izaći s još većim brojem zastupnika? Zašto se boje suočavanja sa svojim biračima ili je bolje pitanje - koga se boje? Ovo što rade je najgora vrsta političke trgovine i predstavlja sve protiv čega se Pametno bori.

Pametno se zalaže za otvorenu, modernu, tolerantnu i građansku Hrvatsku te vjerodostojnost i odgovornost u politici. Imamo sve veću podršku građana iz cijele zemlje. Novi izbori su jedina mogućnost da se ovakva Hrvatska i ostvari - stoji u dopisu stranke Pametno.

Povezani članci

Who's Online

We have 133 guests and no members online