Još jedna godina patnje na dugoračkom asfaltu mogla bi uroditi osvojenim prvenstvom

zele u akcijiRK SPLIT II - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  19:31 (8:14). Još su ostala četiri kola do kraja prvenstva u kojem nismo imali baš previše ambicija, ali evo ispostavilo se da smo od tri ekipe u vrhu tablice koje se bore za prvaka lige baš mi u najboljoj poziciji da to i ostvarimo. Imamo još odigrati tri utakmice zaredom na domaćem, splitskom, terenu i zadnje kolo odlazimo u Trogir. Sve je u našim rukama, ne ovisimo o nikome za razliku od naša dva konkurenta i mogu reći da je još jedna godina patnje na dugoračkom asfaltu urodila plodom. Kisnuli smo, smrzavali se, lopatali snig iz branki da bi imali di trenirat, svako kolo igramo u gostima sa šačicom vjernih navijača, ali eto opet svake godine pomrsimo račune onima koji već u začetku prvenstva najavljuju osvajanje lige ...

RUKOMET (M)

Split,  Mala dvorana  Š.C.  Gripe
01. travnja.2012. 16:00 h. Gledatelja 100-tinjak  i Armi

18.  KOLO II HRL–JUG 

Pobjedili i bivšeg trenera

slika06

RK. SPLIT  II - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  19:31 (8:14)

Piše: Miroslav Pivac Bibo / rkhd.hr
Izvor:
rkhd.hr

Utakmica protiv Splita 2 je počela nervozno s jedne i druge strane, promašivalo se dosta čistih zicera te je u 6. minuti rezultat iznosio 1:1, a nakon dugih 14 minuta na semaforu je stajalo 3:3.

slika01

Rezultatska neizvjesnost je trajala do rezultata 5:5 kada Dragovoljac ubacuje u brzinu više i odlazi na +7 razlike (7:14).

slika09

Moglo bi se reći da su mladi Slićani platili danak neiskustvu jer su imali dosta izglednih šansi za postizanje zgoditka, međutim što fenomenalni golman Glavaš, a što obrana Dugoraćana - lopta im jednostavno nije ulazila u mrežu.

slika02

U redovima Dragovoljca prvo poluvrijeme je proteklo u znaku već spomenutog mladog vratara Glavaša kojem su Splićani teško postizali zgoditak i uvijek raspoloženog Galiota koji je postigao 4 od svojih 7 zgoditaka u utakmici.

slika12

U drugom poluvremenu Dragovoljac je nastavio povećavati prednost, proradio je Plazibat (5 golova) i "Stroj" Banović (7 golova) koji je dobro funkcionirao u paru s pivotom "Letećim" Pleićem (7 zgoditaka).

slika05

Od Splićana treba istaknuti raspoloženog Varnkovića 7(3), te Šolića i Bendeviša sa po 3 zgoditka.

slika11


RK Split

Ante Leko ,Ivan Muslim 1,Mate Vrdoljak ,Vlado Milun ,Karlo Kustura ,Nikola Šolić 3,Marijan Drnasin ,Mario Ivanišević 1,Igor Mihanović 1,Branimir Dodig 1,Jakov Vranković 7,Ivica Šimić ,Luka Bendeviš 3,Stefano Rajković ,Jure Fistonić 2
Trener: Ante Plazibat

Isključenja: 2 min
Sedmerci: 4/6

slika10

RK Hrvatski Dragovoljac

Matej Glavaš ,Mislav Plazibat 5,Marijo Vuković 1,Stjepan Bajkuša 3,Jure Klarić ,Frane Pleić 7,Marko Galiot 7,Luka Hrvoslav Perić ,Ivan Pleić 1,Ante Bušić ,Dino Banović 5,Marin Stipičić 2,Matej Jakeljić ,
Trener: Boško Nazor

Isključenja: 16 min
Sedmerci: 1/3

slika08

Suci: Darko  Pejković i Jakov  Žugo (Split)
Nadzornik: Joško  Perdić (Split)

Povezani članci

Who's Online

We have 90 guests and no members online