Strožanac kup 2021

U organizaciji Jedriličarskog kluba Strožanac 7. i 8.05.2021. i uz poštivanje svih epidemioloških mjera, ispred lučice Strožanac u Podstrani uspješno je organiziran medunarodni jedriličarski Strožanac kup 2021 za klasu Laser (ILCA4, ILCA6 i ILCA7). Na regatnom polju su se natjecala 34 mlade jedriličarke i jedriličari iz različitih dijelova Hrvatske, Mađarske i Austrije.
Prvi dan regata održan je po jugo od 20 čvorova, što je predstavljalo idealne uvjete za mlade jedriličare, tako da su uspjeli odvoziti ukupno tri plova. Drugi dan regate puhao je nešto slabiji vjetar, jedrenje tako da se vozilo samo jedan plov u klasi ILCA 7. U klasi ILCA4 oba dana se natjecalo ukupno 16 natjecatelja, u kategoriji ILCA6 ukupno 14 natjecatelja i u kategoriji ILCA7 ukupno 4 natjecatelja, piše Dalmacija Danas.
U ukupnom poretku, u kategoriji ILCA4 prvo mjesto osvojio je Petra Marendić, drugo mjesto Nora Gotovac, a treće mjesto Karlo Modrić. U kategoriji ILCA6 prvo mjesto osvojio je Antun Tomašević, drugo mjesto Petra Mastelić, a treče mjesto Nagy Bendeguz. U kategoriji ILCA7 prvo mjesto osvojio je Bruno Gašpić, drugo mjesto Božo Golubić, a treće mjesto Alec Cvinar. Pobjednicima je medalje i priznanja uručio medunarodni sudac Zlatko Jakelić i predsjednik kluba Dubravko Jelić.

Strožanac kup 2021

Izvor: JK Strožanac, Dalmacija Danas

Strožanac kup 2021

Povezani članci

Who's Online

We have 105 guests and no members online