Stipe Glavica i Mirko Filipović pokreću CRO COP Online Akademiju

U Tokiju je zadnjeg dana 2014., uoči MMA borbe Mirka Filipovića, održano i predstavljanje projekta "CRO COP Online Academy" o čemu više zna supokretač projekta, naš dugoraćanin Stipe Glavica.. - Posjetitelji će seminare moći gledati na Mirkovoj službenoj web stranici mirkofilipovic.com u rubrici "CRO COP Online Akademija". Seminare ćemo objavljivati mjesečno u trajanju od otprilike 45 minuta, Mirko će seminare voditi na hrvatskom jeziku, a naravno bit će preveden na engleski, japanski, ruski i portugalski. Seminari će obuhvaćati sve segmente stand up i borbe u parteru, tj. kick-boxinga i slobodne borbe. Osim pokazivanja zahvata i borbe, tu ćemo imati i gratis savjete, tj. seminare o pravilnoj i zdravoj prehrani, korištenju suplemenata, odmoru, psihičkoj pripremi, kondicijskoj pripremi, neispričane priče iz Mirkove karijere itd. Pretplatnički period će trajati 30 dana i iznosit će 20 EUR što smatramo vrlo pristupačnom cijenom za svakoga tko želi ulagati u sebe, tako da je ovo zapravo jedna vrsta vlastite investicije, kaže poduzetni dugoraćanin Stipe Glavica ...

CRO COP ONLINE AKADEMIJA

Mirko Filipović i Stipe Glavica u Japanu predstavili projekt Cro Cop Online Academy

Izvor: MirkoFilipovic.com

Dakle, radi se o CRO COP Online Akademiji koja svim uzrastima, a tako i rekreativcima, amaterima, početnicima i profesionalcima nudi kvalitetan pristup učenja standup i borbe u parteru, uz voditeljsku palicu legendarnog Cro Copa koji ima ogromnog iskustva u K-1 i MMA, a koji želi svoje znanje prenijeti na nove generacije.

Kao i sve "male ideje" koje pokreću velike stvari, tako je i ova ideja došla sasvim spontano, sa Mirkom sam odradio već nekoliko uspješnih seminara koji su na žalost ograničeni, tj. radi dobre kvalitete samog seminara ne možemo primiti sve koji bi željeli učiti pa smo se odlučili na ovaj način online prezentacije Mirkovih majstorija.

Ivan Abramović, vlasnik tvrtke Genius Host je dizajnirao i izradio Mirkovu web stranicu, koja zapravo nudi ogroman potencijal za ovakvu vrstu seminara, pošto je internet kao takav dostupan u cijelom svijetu 0-24h, tako da se sve jednostavno poklopilo u pravi trenutak.

Zašto ne iskoristiti ogroman potencijal sve tehnologije koja nam se danas nudi? Prijašnjih godina sam osobno organizirao klasične seminare za Mirka, gdje se moglo prijaviti do pedesetak ljudi, međutim, tu smo uvidjeli mnoge nedostatke, a u isto vrijeme i velike prednosti online seminara, koji osim što nude pristup u cijelom svijetu, od 0 do 24 sata, tako da će se ovi seminari moći pogledati iz udobnosti vlastitog doma ili direktno u dvorani gdje se održava trening, a također će se moći svaki seminar pogledati neograničen broj puta (unutar pretplatničkog perioda), te pauzirati video u bilo kojem trenutku. Seminari će se snimati u visokoj rezoluciji s tri kamere kojima želimo gledateljima dočarati što realniji doživljaj izvođenja zahvata iz više kuteva, a također će moći pogledati usporenu snimku (slow motion) svakog zahvata što nam omogućava vrhunska tehnička podrška.

Naravno, dodatni razlog zašto smo krenuli u ovaj projekt je što Mirko želi i nakon što završi svoju profesionalnu karijeru i dalje se baviti ovim sportom putem predavanja i prenošenja znanja i iskustva. Također, ovo je dugoročan projekt koji omogućava da se Mirkovi seminari i sve ono što je ostalo iza njega može gledati još godinama, pa je tako i sama web stranica svojevrsna "online uspomena" na njegove dane slave.

Posjetitelji će seminare moći gledati na Mirkovoj službenoj web stranici www.mirkofilipovic.com u rubrici "CRO COP Online Akademija". Seminare ćemo objavljivati mjesečno u trajanju od otprilike 45 minuta, Mirko će seminare voditi na hrvatskom jeziku, a naravno bit će preveden na engleski, japanski, ruski i portugalski. Seminari će obuhvaćati sve segmente stand up i borbe u parteru, tj. kick-boxinga i slobodne borbe. Osim pokazivanja zahvata i borbe, tu ćemo imati i gratis savjete, tj. seminare o pravilnoj i zdravoj prehrani, korištenju suplemenata, odmoru, psihičkoj pripremi, kondicijskoj pripremi, neispričane priče iz Mirkove karijere itd.

stipe glavica

Pretplatnički period će trajati 30 dana i iznosit će 20 EUR što smatramo vrlo pristupačnom cijenom za svakoga tko želi ulagati u sebe, tako da je ovo zapravo jedna vrsta vlastite investicije.

Osobno kao bivši borac smatram da je ovo jako dobra prilika za sve mlade borce koji žele napraviti nešto više u borilačkom sportu jer savjeti od takvog kalibra borca kao što je Mirko su od neprocjenjive vrijednosti.

Za održati seminar nije dovoljno bit svjetski ili K1 prvak, treba to znanje znati prenijeti na učenike, treba znati objasniti recimo kako, kada i zašto uputiti pojedini udarac, povezati udarce rukama i nogama, izvesti blokadu itd, a upravo je to jedna velika vrlina Cro Copa.

Projekt kreće 1. veljače kada će online seminari biti dostupni javno na službenoj Mirkovoj web stranici.

Nakon prezentacije japanska publika je raširenih ruku pozdravila ovaj projekt, te pokazala veliki interes i željno isčekuje početak kako bi gledali našeg Cro Copa kako objašnjava svoje majstorije, te njegovo popularno oružje "high kick" kojim je obilježio svoju karijeru.

Povezani članci

Who's Online

We have 90 guests and no members online