Stipe Glavica se vraća u ring

Stipe GlavicaU nedjelju, 18. kolovoza 2013. u splitskoj dvorani Gripe u akciju se vraća višestruki kickboxing prvak Hrvatske Stipe Glavica, 33-godišnji dugoračanin, bivši reprezentativac koji se zbog srcedrapajućeg razočarenja u vrlo važnoj karijernoj borbi klonio aktivnog natjecanja čak punih 10 godina. Nakon izuzetno kontroverzne odluke sudaca u borbi u Italiji, čime mu je titula europskog profi prvaka pobjegla pred nosom, motiv je gotovo u potpunosti nestao, no dogodila se iskra zbog koje je želja još jednom planula i eksplodirala ...

KICK BOXING

Stipe Glavica o povratničkom meču, Cro Copu, protivniku Luki Žeželiću i svojoj evoluciji

Piše: Ina Ferenčić / profightstore.hr
Izvor: profightstore.hr


Stipe Glavica boriti će se na velikom međunarodnom natjecanju u organizaciji Hrvoja Znaora - u suradnji s Hrvatskim kickboxing savezom. U ringu će mu se suprotstaviti mladi borac Luka Žeželić.

Pobjednik ove borbe dobit će status nositelja prilikom ždrijebanja protivnika u polufinalu natjecanja koje će biti održano tijekom 2014. godine. Poseban gost splitske borilačke večeri biti će proslavljeni trener Tom Harinck, koji će i dodijeliti nagradu pobjedniku.

Za Stipinu odluku o povratku u ring dobrim su dijelom zaslužni i borci koji ga okružuju, a jedan od tih boraca je i Mirko Filipović, s kojim je Stipe već neko vrijeme u dobrim odnosima te zajedno organiziraju seminare.

Povodom Stipinog povratka u ring ekipa portala profightstore.hr odlučila je dugoraćaninu postaviti nekoliko pitanja ...

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 93 guests and no members online