Dogodila se ljubav..

Kad vidija sam joj oči iz kojih cidilo se more
Oči šta traže život i ruke šta sve govore
Zna sam da to tilo dugo podnit neće tugu
I skupija joj riči za ponit prema jugu
Sad znan da je čuja onaj kojem rič se ova piše
Sad znan da joj je duša mirna i ne triba joj više
Pa idem doma pun vire u ovu kasnu uru
Jer dogodila se jubav za kakvu nikad niste čuli...

 

 

LEA DEKLEVA & THE BEET FLEET

Dogodila se ljubav..

Izvor: MTV.com.hr

Pet godina nakon hvaljenog prvijenca 'EmociJA', zagrebačka kantautorica Lea Dekleva vraća se na scenu. Povratnički singl zove se "Dogodila se ljubav...", a Lea ga je snimila s TBF-ovcima, Mladenom Badovincem i Sašom Antićem.

'Pjesma govori o ljubavi i čežnji kontinentalaca za jugom. Dogodilo se da je veći dio teksta napisan kao naracija. Kako su stihovi većinom na dalmatinskom dijalektu, u ovoj sam priči jedino čula Mladena i Sašu', otkriva Lea kazavši da je sretna jer bez njih to ne bi bila ta pjesma.

Ovo je prvi put u karijeri TBF-ovaca da su odrepali pjesmu, za koju je tekst napisao netko drugi i još k tome žena. Pjesma je snimljena u Morris studiju, pod paskom producenta Mira Vidovića, a odsvirali su je Janko Novoselić iz TBF-a (bubnjevi) i Alen Svetopetrić (gitara i bas). Klavirske je dionice odsvirao Matija Dedić zajedno s Deklevom, a kao poseban vokalni gost pojavljuje se Nikola Marjanović, pjevač grupe "Sane".

Nakon debitantskog CD-a, Lea se posvetila pisanju pjesama za izvođače poput Olivera, Massima, Marka Tolje, Maje Vučić i brojnih drugih. S pjesmom 'Dogodila se ljubav...', vraća se svojoj glazbenoj karijeri kantautorice.

'Pojavile su se pjesme u kojima sam ponovno pronašla sebe i način kako da ih dočaram svojoj publici', kaže Lea.

Novi album bit će u pop maniri, a objavit će ga tek kad bude potpuno zadovoljna sa snimljenim pjesmama.

Video spot za ovaj prekrasan singl trebao bi biti objavljen ove jeseni.