Koncert: TBF na bedemu

TBF će u Splitu u nedjelju, 6.9.105. (zbog najavljenih vremenskih neprilika koncert je odgođen sa subote na nedjelju) održati veliki samostalni koncert gdje će promovirati svoj novi studijski album "Danas sutra". Mjesto održavanja koncerta je Bedem Cornaro, kraj Đardina, iza Galerije Umjetnina u samom centru Splita. Koncert počinje u 22 sata, a ulaz je otvoren on 19:30 h. Cijena ulaznice je 50 kn, na dan koncerta 70 kn, a mogu se nabaviti preko agentcash.com, croatia-tickets.com i adriaticket.com te na splitskim lokacijama Dancing Bear, Croatia Records i Iskona..

Izvor: Muzika.hr

Četiri godine nakon objavljivanja albuma "Pistaccio Metallic", TBF je izbacio šesti studijski album "Danas sutra". Sastoji se od 11 pjesama, a nazvan je po istoimenoj pjesmi koja ga otvara, a za koju bend kaže da im je možda i najdraža na albumu i koja donosi jedan, za njih netipičan žešći zvuk. Album je popunjen raznim glazbenim stilovima, dok osnovu i dalje čine Sašini moćni stihovi i rime.

"S nestrpljenjem iščekujemo pred splitskom publikom predstaviti pjesme s novom albuma na kojem se otkrivamo u jednom malo drugačijem svijetlu. Svirat ćemo dugo, svirat ćemo novo i staro i želja nam je prirediti večer za pamćenje" najavljuju uz benda.

Povezani članci

Who's Online

We have 725 guests and no members online