Sport2Life: Hotel Lav dodjeljuje mjesečne stipendije

Podstranski hotel Le Meridien Lav omogućava 20 dodatnih stipendija za učenike i studente koji se školuju u strukovnim zanimanjima te učenike i studente slabijeg imovinskog stanja, javlja Slobodna Dalmacija iz Podstrane.
Pravo na podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendije imaju redoviti učenici i studenti koji ispunjavaju sljedeće uvjete: pohađaju srednjoškolske ili akademske ustanove u Republici Hrvatskoj, prebivaju ili borave (u slučaju da se radi o boravku, učenici/studenti moraju pohađati srednjoškolsko ili akademsko obrazovanje) na području Splitsko-dalmatinske županije te da ne primaju stipendiju drugih davatelja stipendija.
Deset godišnjih stipendija u mjesečnoj vrijednosti od 265,45 eura namijenjeno je učenicima koji se školuju za deficitarna zanimanja. Uvjeti za prijavu su prijava i obavljanje stručne prakse kod davatelja stipendije za cijelo vrijeme stipendiranja te 12 mjeseci rada u najviše dvije sezone nakon završetka školovanja, a u koji se računa i vrijeme rada preko učeničkog ili studentskog servisa za vrijeme trajanja stipendije. Ključan uvjet prijave za ovu kategoriju stipendija je prijava za stručnu praksu u resortu Le Meridien Lav. Tijekom jednomjesečne stručne prakse u resortu stručna komisija među kandidatima odabrati deset kojima će stipendija biti dodijeljena.
Natječaj za sve stipendije otvoren je do 15.10.2023., a više informacija kao i obrazac za prijave i izjave o mjesečnim prihodima dostupni su za preuzimanje ovdje.

Izvor: Le Meridien Lav, Slobodna Dalmacija

Uz spomenute stipendije za koje je otvoren natječaj, kao i one koje je resort Le Meridien Lav u suradnji sa zakladom Sport2Life krajem kolovoza dodijelio mladim igračima KK Split, Resort i Zaklada dodijelit će i dodate tri Sport2Life stipendije odbojkašicama splitskog OK Brda uz dodatne tri stipendije za učenike iz Podstrane u suradnji s lokalnom općinom.

Povezani članci

Who's Online

We have 119 guests and no members online