7.Dani hrvatske male brodogradnje u Podstrani

Dani hrvatske male brodogradnje, nacionalna nautička smotra koja će se ove godine održati od 30.04. – 03.05.2015. u marini hotela Le Meridien Lav u Podstrani, u sedam godina postojanja postala je središnje mjesto okupljanja svih čimbenika u proizvodnji i prodaji plovila domaće proizvodnje. Uz besplatan ulaz, testne vožnje svih plovila izloženih u moru te široku paletu nautičke opreme, posjetitelji će i ove godine imati prilike vidjeti najbolje brodice proizvedene u malim škverovima iz cijele Hrvatske namijenjenih za sport, razonodu, turizam i ribarstvo te Sajam turističkih atrakcija koji će ponuditi najnovije proizvode i inovacije namijenjene koncesionarima plaža, vlasnicima apartmana, agencijama, hotelima i ostalim turističkim subjektima. Bogata ponuda obuhvaća usluge i proizvode za adrenalinske i vodene sportove, plažne sadržaje, komunalnu opremu, vanjske teretane, dječja igrališta te sve za kayaking, trekking, biciklizam, ronjenje, kite-surfing te ostale aktivnosti na moru i u prirodi. U okviru Sajma turističkih atrakcija u četvrtak u 15 sati predstaviti će se knjiga namjenjena iznajmljivačima turističkog smještaja "Mali iznajmljivač – Veliki posao".

7.Dani hrvatske male brodogradnje u Podstrani

Izvor: Udruga Dani hrvatske male brodogradnje

Cilj manifestacije je specijalizirana promocija i plasman kompletne palete tradicijskih i modernih plovila za sve namjene kao i nautičke opreme proizvedene na području Republike Hrvatske.

Za vrijeme trajanja manifestacije u marini hotela Le Meridien Lav postaviti će se i adrenalinski park za sve posjetitelje.

Povezani članci

Who's Online

We have 76 guests and no members online