In Memoriam: Ana Dvornik, tajnica koja je bila i mnogo više

Baš iznenada, preminula je Ana Dvornik (63), neumorna tajnica vaterpolskog kluba Jadran, koja je realno bila i više i značajnije od tajnice, i to ne samo za članove svog kluba iz Zvončaca, već za brojnu vaterpolsku i plivačku obitelj Splita, Hrvatske, pa i šire i dalje. U svojem životu Ana je najprije bila turistički djelatnik, pa dugi niz godina uspješna glavna tajnica redakcije Slobodne Dalmacije, ali onda, od 1983. proživjela je punih 26 godina kao doslovno alfa i omega vaterpolskog i plivačkog kluba Jadran. Uvijek precizna, marljiva, odana, prijatna, bila je poznata i priznata kao perfektni organizator, nevjerojatne energije i optimizma, prvakinja po susretljivosti, za mnoge onako jednostavno prava gospođa, ali i teta Ana ...

 

IN MEMORIAMAna Dvornik
 
ANA DVORNIK
 
Tajnica koja je bila i mnogo više
 
Izvor: Slobodna Dalmacija
 
Splitski sport, posebno vaterpolski, izgubio je dragocjenu osobu, koja eto nije bila ni plivač, ni vaterpolist, ni trener, ni predsjednik kluba iz Zvončaca, ali je često puta značila i više od svih tih nominalno bitnijih.

Komemoracija u povodu smrti Ane Dvornik dogodit će se u četvrtak u 10 sati u klupskim prostorijama u Zvončacu, a posljednji ispraćaj bit će istoga dana u 15 sati na splitskom groblju Lovrinac.

Povezani članci

Who's Online

We have 686 guests and one member online

  • admin