Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u subotu u OŠ Jesenice

Pozivaju se aktivni i neaktivni darivatelji krvi, te svi ljudi dobre volje, na akciju darivanja krvi koja će se održati u prostorima Osnovne škole "Jesenice" na Oriju, u subotu, 30.10.2021. u vremenu od 8 do 12 sati. Pozivamo sve zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti koji su u mogućnosti da se odazovu i pridruže ovoj humanoj akciji. Nakon kratkog liječničkog pregleda i određivanja hemoglobina u krvi, klasično darivanje krvi traje svega desetak minuta...
Zbog epi..razloga svoj termin dogovorite pozivom na 091 72 55 722, u utorak, 26. ili srijedu, 27. listopada od 10.00 do 18.00 sati.

GDCK Omiš, MB

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa provode se i dalje na način da se poštuju najviši higijenski standardi, siguran razmak između darivatelja krvi te uz minimalan broj osoba u jednom prostoru.

Bolesnici čije je izlječenje pa i sam život ovisan o transfuzijskom liječenju, ne mogu čekati da epidemija prođe. Molimo Vas da se odazovete ovoj redovitoj akciji davanja krvi, jer svaka darovana doza krvi može spasiti nečiji život.

Povezani članci

Who's Online

We have 159 guests and no members online