Studenčev novi korak bliže zajednici

Omiški trgovački lanac Studenac, po završetku uspješnog prvog kruga i uručenja donacija, otvorio je novi krug prijava za neprofitne organizacije i udruge u sklopu svojeg društveno odgovornog projekta "Korak bliže zajednici”. Prijave su otvorene od 1. siječnja pa sve do kraja mjeseca, a zainteresirane organizacije mogu se informirati i prijaviti putem obrasca na internetskoj stranici.
Društveno odgovorni projekt "Korak bliže zajednici” osmišljen je kako bi Studenac kao kompanija pružio potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice. U projektu tako mogu sudjelovati sve neprofitne organizacije iz Hrvatske koje se brinu o iskorjenjivanju gladi i promoviraju zdrav život.

Izvor: Studenac, Dalmacija Danas

Projekt "Korak bliže zajednici” započeo je u listopadu 2021., a odabranim organizacijama u prvom krugu projekta Studenac je u prosincu donirao ukupno 100.000 kuna.

Tijekom godine projekt će se provoditi ukupno četiri puta, kada će se zaprimati prijave i dodjeljivati sredstva odabranim neprofitnim organizacijama. Pri odabiru stručni tim Studenca vodi se drugim i trećim UN-ovim ciljem, koji se odnose na iskorjenjivanje gladi i promociju zdravog života te blagostanje za ljude svih generacija.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a programom "Korak bliže zajednici” tvrtka nastoji pridonositi pozitivnim promjenama u društvu.

Povezani članci

Who's Online

We have 107 guests and no members online