Dalmacija-Iskra oglasila prodaju strojeva, alata, vozila,..

Dalmacija-Iskra otkaziTvrtka Dalmacija-Iskra iz Dugog Rata oglašava (ras)prodaju strojeva, alata, vozila i potrošnog materijala u Dugom Ratu javnim nadmetanjem prikupljanjem pisanih ponuda. Prodaje se mnoštvo različitih alata, automata za varenje, pneumatskih i mehaničkih presa, konzolnih dizalica, univerzalnih tokarskih strojeva, škara, brizgalica, vitlova, vaga, narezivalica, strojeva za obradu, točkasto varenje, valjanje navoja,...  Pravo sudjelovanja u nadmetanju imaju sve domaće i strane pravne i fizičke osobe koje do 08. lipnja pošalju ponudu i uplate jamčevinu za pojedini predmet prodaje, koja se vraća sudioniku koji nije uspio u nadmetanju...


DEINDUSTRIJALIZACIJA UŽIVO

Ode i Dalmacija-Iskra u "vječna lovišta"

Piše: Mladen Banović
 
Najbolji ponuđač dužan je zaključiti kupoprodajni ugovor i uplatiti u cjelosti kupoprodajnu cijenu predmeta. Prodaja se odvija po načelu kupljeno-viđeno, pa su isključeni svi naknadni prigovori.

Dalmacija Iskra

Potpuni popis svih pokretnina i predmeta koje su predmet prodaje svi zainteresirani mogu dobiti u sjedištu tvrtke na adresi: DALMACIJA-ISKRA d.o.o., 21315 Dugi Rat, Industrijska bb, gdje iste mogu i razgledati ...

Dalmacija - Iskra

Javno otvaranje pristiglih ponuda održati će se 09. lipnja 2011. u 12 h u prostorijama nekoć uspješne tvrtke, Induistrijski put bb, Glavica, Dugi Rat.  U obzir će se uzeti ponude prispjele na protokol ili poštom na adresu  zaprimljene zaključno s 08. lipnja 2011.

Dalmacija Iskra

Evo, dragi moji sumještani ode nam s gazdom Kerumom i Dalmacija-Iskra u industrijsku povijest.

Koji šef će se valjda uspit snaći i ostat još malo u gazde na plaći, a naši meštri će završit na Zavodu, ako već nisu, pa kud koji...  Deindustrijalizacija uživo. 24 x 7. Live!

Tako je to kad smo zemlja trgovaca u kojoj se "ne isplati" proizvodit.

Povezani članci

Who's Online

We have 187 guests and one member online

  • admin