CISEx Friday u Splitu

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera CISEx poziva sve zainteresirane na 30. CISEx Friday koji će se održati u petak, 29. rujna u 18 sati u Splitu u prostorijama Vintage Bara (Poljička cesta 39). CISEx Friday je redovno druženje članova i prijatelja Udruge usmjereno na razmjenu znanja i njihovo što bolje međusobno povezivanje. Skup će započeti s izlaganjem člana Upravnog odbora, Matea Peraka, o novostima u radu Udruge od posljednjeg CISEx Fridaya održanog u Splitu prije više od godinu dana. Prvi gost-predavač će biti dr. sc. Žarko Nožica, profesor i voditelj studija Računarstva na Visokoj školi Aspiri, sa 30 godina iskustva u nastavi na FER-u i u softverskoj industriji u Silicijskoj dolini. Predstavit će stručni studij Programskog inženjerstva te istaknuti prednosti ovog studija i mogućnosti koje pruža. Slijedi ekipa iz udruge Startup.hr, Toni Trivković i Tomislav Mamić koji će nam ispričati nešto više o tome kako planiraju povezati splitsku IT-zajednicu. Koliko je složeno plasirati hardverski proizvod na izvozno tržište naspram softverskog proizvoda, na koje sve izazove možete naići i koliko softvera ima u hardverskom startupu? Odgovore na ova pitanja, zajedno sa svim usponima, padovima i zabavnim "mukama po hardware-u" ispričat će nam genijalni dvojac serijskih poduzetnika, koji je u kuhinju postavio robotskog kuhara "GammaChef" - Dražen Drnas i Đulijano Nola.
Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno, ali uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio. U nastavku donosimo sažetak programa..

CISEx Friday u Splitu

Sažetak programa:

1. CISEx novosti – Mateo Perak, član Upravnog odbora Udruge CISEx
2. Predstavljanje Aspirinog stručnog studija Programskog inženjerstva – dr. sc. Žarko Nožica, profesor i voditelj studija
3. Povezivanje splitske IT-zajednice - Toni Trivković i Tomislav Mamić, Startup.hr
4. Robot-kuhar GammaChef – Dražen Drnas i Đulijano Nola, osnivači

cisex friday

Nakon službenog dijela, nastavljamo druženje u neformalnoj atmosferi, uz neizbježnu zakusku i pivo koje osiguravaju sponzori HAMAG BICRO i Europske poduzetničke mreže.

Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno, ali uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio.

Povezani članci

Who's Online

We have 151 guests and one member online

  • admin