Osvrt na CISEx Friday: Poslovi se sklapaju i na šanku

Start-up kulturaProšlog petka u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu održan je 12. CISEx Friday, drugi u Splitu. Program CISEx-a, udruge namijenjene svim onim pojedincima i tvrtkama koje imaju volju svoje softverske platforme izvoziti van Hrvatske, ovaj put je svoja predavanja okrenuo upravo studentima,. Uz niz zanimljivih predavanja mahom mladih govornika, koji iza sebe imaju tvrtke, udruge i evente s vrlo uspješnom pozadinom, studenti, mahom s FESB-a i Ekonomskog fakulteta, su mogli saznati puno onoga što jednog dana, upravo u njihovoj bliskoj budućnosti, može učiniti razliku između dobrog i lošeg poslovanja te kako s dobrom idejom bez prevelikog troška postići zadovoljavajući uspjeh i osigurati sebi posao ...

CISEx FRIDAY

Poslovi se sklapaju i na šanku

Izvor: Split.com.hr

Predavačima se pridružio i profesor Ivica Puljak sa zanimljivim predavanjemu "Što se može napraviti iz Splita - primjer potrage za Higgsovim bozonom u CERN-u", približavajući prisutnima posve pojednostavljenim nasupom što predstavlja Higgsov bozon i kako se radi na njegovom pronalasku.

Niz ranovečernjih predavanja pretvorio se u kasnovečernju ugodnu zabavu u caffe baru Funky. Odlična prilika mladim ljudima pred lansiranjem u stvarni život za druženje i networking.

PROČITAJ VIŠE...
 

CISEx Friday u Splitu

Povezani članci

Who's Online

We have 160 guests and no members online