Putujte CA ljeti do Europe - već od 59 eura

avionDomaća zrakoplovna kompanija pripremila je posebnu promotivnu ponudu za putovanja do nekih europskih turističkih odredišta. Povoljne zrakoplovne karte iz Splita, Zadra i Dubrovnika, za Austriju, Francusku i Njemačku možete kupiti već od 59 eura u jednom smjeru, a u oba smjera od 99 eura. Karte se mogu kupiti od 1. - 15. ožujka, a putovanje realizirati tijekom ovog ljeta. Iz Splita poletite za Düsseldorf i Beč (povratna zrakoplovna karta stoji 99 eura), te u Hamburg i Berlin (jednosmjerna karta stoji 59 eura). Iz Zadra krenite put Pariza i Frankfurta (povratna zrakoplovna karta stoji 99 eura); Iz Dubrovnika zaputite se u Beč (povratna zrakoplovna karta stoji 99 eura) i Berlin (jednosmjerna karta stoji 59 eura). Broj karata po promotivnim cijenama Croatia Airlinesa ograničen je, a cijena vrijedi isključivo za karte kupljene preko internetskih stranica www.croatiaairlines.hr ...

Izvor: Croatia Airlines

Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC), kao i besplatan prijevoz jednog kom. prtljage, hranu i piće u zrakoplovu, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Više informacija o novoj ponudi i uvjetima putovanja, kao i sve druge korisne informacije, možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel. 01 6676 555 i 062 500 505), te u svim poslovnicama Croatia Airlinesa.

Povezani članci

Who's Online

We have 243 guests and no members online