#3PSplit: Promijeni sebe, promijeni svijet

Program poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih pod nazivom "Promijeni sebe, promijeni svijet" održat će se 27. i 28. veljače 2015. s početkom u 10h na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Program #3PSplit započet je 2013. godine u suradnji Američke alumni zajednice Hrvatske, Američkog Veleposlanstva u Zagrebu te Ekonomskog fakulteta u Splitu, s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih. Program (PDF) je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo. Kroz teme: Perspektivne industrije, Institucionalno poduzetništvo, Kako sam počeo?, Što nisam naučio na faksu?, Alternativni izvori financiranja te Networking i tim naši predavači predstavit će polaznicima temeljne segmente poduzetništva. Predavači na ovom programu su poznata imena iz svijeta poduzetništva poput: Saše Cvetojevića, Krešimira Macana, Marija Medeka, Ive Špigela, Stevice Kuharskog, Matea Peraka, Ilije Brajkovića, Antonia Perića, Ivane Ninčević i drugih. Na samom programu sudjelovat će i predstavnici raznovrsnih institucija te ukazati na značaj poduzetničkih mehanizama prilikom upravljanja javnim institucijama: Jakov Vetma (Načelnik Općine Klis), Milan Tankosić (donačelnik općine Gračac), dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Željko Garača i rektor splitskog Sveučilišta prof. dr. sc. Šimun Anđelinović ...

PROMIJENI SEBE, PROMIJENI SVIJET

Izvor: EFST, InfoZona.hr

U sklopu programa će biti organiziran i besplatni Speed Date Consulting kroz koji će naši predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati.

Pohađanje programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.

Prijave za program i obrazac prijave projekata za Speed Date Consulting potražite na službenoj internetskoj stranici projekta: www.3psplit.org.

Prijave su otvorene do 25. veljače, 2015.

Voditeljica projekta je doc. dr. sc. Ivana Bilić 098/428425; e-mail: ibilic @ efst.hr

Who's Online

We have 142 guests and no members online