Besplatna škola za nove poduzetnike

orbazovanjeSplitska gradska Služba za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj financijski je podržala program obrazovanja poduzetnika, kojemu je cilj podizanje kompetencija aktivnih i potencijalnih poduzetnika. Program je za polaznike potpuno besplatan, počinje u studenome, a provodit će ga stručnjaci Ekonomskog fakulteta u Splitu, u grupama od 20 polaznika, s naglaskom na praktičnu nastavu na konkretnim primjerima iz prakse i uz korištenje suvremenih softverskih paketa ...


BESPLATNA EDUKACIJA

GRAD SPLIT I EKONOMSKI FAKULTET POKREĆU DVA CIKLUSA SEMINARA

Škola za nove poduzetnike

Piše: Diana Barbarić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Tako će se, javlja nam dr. Maja Fredotović, prodekanica za razvoj i nove proizvode, tijekom sljedeća dva mjeseca izvoditi dva ciklusa seminara, od kojih svaki obuhvaća sljedeće teme: "Poslovanje u vanjskoj trgovini - tehnike uvoznog i izvoznog posla" (voditeljica mr. se. Daša Dragnić), "Financijsko poslovanje poduzetnika i obrtnika" (dr. se. Željana Aljinović Barać), te "Osnove poduzetništva - kako pokrenuti i uhodati posao" (dr. se. Dražen Derado).

- Za pohađanje seminara javilo se više od 250 zainteresiranih osoba, od čega je izabrano njih 120, i to nezaposlenih, te onih koji su u postupku otvaranja ili pokretanja posla. Medu njima je dosta onih koji pokreću neki "obiteljski biznis", a zanimljivo je da je bilo i zainteresiranih koji rade u javnom sektoru, ali razmišljaju o pokretanju svoga biznisa - kaže nam dr. Fredotović.

ekonomski fakultet Split

Seminari će se odvijati na Ekonomskom fakultetu, u grupama od 20 polaznika, s naglaskom na praktičnu nastavu na konkretnim primjerima iz prakse i uz korištenje suvremenih software paketa.

Najavljuje i da će organizatori, Grad Split i Ekonomski fakultet, pratiti postignute rezultate u smislu ostvarenih očekivanja i stečenih kompetencija polaznika, ali i efekata u stvarnom poslovanju.

Povezani članci

Who's Online

We have 194 guests and no members online