Kako pronaći posao i pobijediti nezaposlenost?

Autor motivacijsko-pravnog priručnika "Kako pronaći posao i pobijediti nezaposlenost?" splitski pravnik Marlon Macanović, otac četvero djece, s iskustvom rada u državnoj i javnoj službi te u privatnom sektoru, ali i čekanja na Zavodu za zapošljavanje gdje je također proveo nekoliko godina, govorit će o načinu pobjeđivanja nezaposlenosti i načinu aktivnog traženja posla u sklopu predstavljanja knjige u petak 6. travnja u 19.30 sati u u Kaštel Sućurcu, u prostorima Nadbiskupskog kaštela (Muzej grada Kaštela), na adresi Gospojska štrada 1. Uz autora, motivacijsko-pravni priručnik zainteresiranima predstavit će Ivica Ursić, novinar i publicist te Alen Ćurin, poduzetnik i predsjednik udruge Dalmatinski potrošač – Split. Ulaz je slobodan. Autor knjige i sam je prošao kroz dugotrajni period nezaposlenosti (nešto više od dvije godine), pa je koristeći vlastita iskustva i znanja, prikazao brojne načine za pronalazak zaposlenja te pojasnio metode za osiguranje nužne egzistencije tijekom perioda nezaposlenosti..

Izvor: DalmacijaDanas

U knjizi se opisuju razne mogućnosti i primjere iz prakse za promjenu postojećeg posla, odnosno, koji su to nužni koraci za samozaposlenje, osnivanjem vlastite tvrtke, obrta ili neke druge pravne osobe.

kako do posla

I poslodavci će pronaći korisne poslovne savjete koji im mogu poslužiti pri upravljanju tvrtkama, sukladno nacionalnom zakonodavstvu i univerzalnim moralnim zahtjevima.

Povezani članci

Who's Online

We have 439 guests and no members online