VK KORENAT - VK PODGORA 10:15

VK KORENAT - VK PODGORA 10:15 (2:5, 3:4, 0:1, 5:5). Sinoć se u vaterpolo igralištu u portu Orija odigrao prvenstveni susret 3.HVL između seniora Korenta i Podgore. Gosti su krenuli bolje već od početka utakmice. Barbir, Buha, Miletić.. sjevalo je s svih strana prema domaćem golmanu Katuri da bi prva četvrtina završila rezultatom 2:5. U drugoj Korenat zbija redove, ali i dalje često griješi što iskusna momčad Podgore u pravilu kažnjava. Treća četvrtina je bila izjednačena. Gosti uvjerljivo vode i mudro kontroliraju rezultat. Probuđeni Korenat ne uspjeva "grickati" prednost Podgore sve do posljednje četvrtine kada se Lozina raspucao s vanjskih pozicija (kad nije bio dobrim balunima iskorišten na sidrunu), pridužuje mu se mladi Bookan i prednost gostiju se počela smanjivati. No Podgora je preiskusna momčad da bi dozvolila ono  što je Korenat dozvolio Starom Mornaru. Ništa od uzbudljive završnice i barem podjele bodova kojoj su se najoptimističniji navijači na tribinama nadali. Na kraju Miletić i Barbir pogotcima zaustavljaju semafor na rezultatu 10:15 za goste. Podgora se revanširala Korentu za domaći poraz u prvom dijelu prvenstva. Za VK KORENAT nastupili su Ivan Katura, Roko Palčić, Tomo Bosančić (1), Boris Odak, Siniša Bradarić, Hrvoje Nazor, Špiro Matijek (1), Ivan Rabadan (2), Luka Lozina (3), Ante Stipić i Marin Bokan (3).

NAJAVA UTAKMICE

VK KORENAT - VK PODGORA

3.HVL se nastavlja u svom uobičajenom ljetnom ritmu, vaterpolo utakmice svakog utorka i petka u sve manje dalmatinskih malih mista koja su liti zaluđena vaterpolom i pred sve manje navijača ovog našeg trofejnog sporta.

Večaras, u utorak, 8.8. na igralištu u Oriju s početkom u 21 sat odigrati će se vaterpolo utakmica seniora VK Korenat i VK Podgora. Evo prilike za sportskim osvježenjem u toploj, ljetnoj noći!

Vaterpolisti Korenta svladali su vaterpoliste Podgore u njihovom igralištu u Podgori u prvom dijelu prvenstva. Gosti dolaze spremni u Orij gdje će pokušati uzvratiti za domaći poraz, no spremni su i domaćini, vaterpolisti Korenta, koji su ove sezone ostali malo "dužni" svojim navijačima.

Protiv Starog Mornara dozvolili su gostima da ugrabe bod, protiv Podstrane su s tankom klupom "šaptom" pali su u samoj završnici.. Valjda će se večeras sve naše vaterpolo zvijezde dobro posložiti nad nebom poviše Dugog Rata, a ako padne i koja suza Svetog Lovre garant će to biti samo od ganuća usljed nove pobjede..

Povezani članci

Who's Online

We have 299 guests and no members online