Foto: VK Korenat - VK Podgora

VK Koenat - VK Podgora

Seniori: VK KORENAT - VK PODGORA 11:12
Juniori: VK KORENAT - VK PODGORA  9:10
Mlađi kadeti: Revijalna utakmica vaterpolo škole "Korenat" Dugi Rat.
U utorak na portu Orij gostuju kadetkinje VK BURA Split koje će odigrati prijateljsku revijalnu utakmicu s kadetima VK Korenta. Utakmica se očekuje oko 20 sati. Vidimo se na Portu Orij ...

 

III HVL

Poraz od Podgore na otvaranju lige

JUNIORI

VK KORENAT - VK PODGORA  9:10

Tekst i slike: Mladen Banović

Na otvaranju ovogodišnje vaterpolo sezone u 3 ligi Hrvatskog vaterpolo saveza u Portu Orij u ponedjeljak, 15. srpnja 2013.  su se susreli vaterpolisti KORENTA i PODGORE.

Nakon revijalne utakmice članova škole vaterpola VK Korenat u bazen su uskočili juniori. Dugoratski mladići namjerili su se na odličnog protivnika, no sami su "uprskali" povoljniji rezultat. Previše je bilo pogrešaka u igri da bi svladali rasplivanje i za kontru uvijek spremne Podgorane.

VK Koenat - VK Podgora

VK Koenat - VK Podgora

VK Koenat - VK Podgora

VK Koenat - VK Podgora


SENIORI

VK KORENAT - VK PODGORA 11:12

Utakmica seniora krenula je u turbo ritmu. U ludom tempu prve četvrtine bolje su se snašli igrači Korenta. Pogotcima Ivana Rabadana i Tonija Barbarića poveli su 2:0. Prednost se u dva napada istopila u drugom dijelu. Podgora je odlična eklipa s par pravih zvijezda u sastavu.

VK Koenat - VK Podgora

Već sredinom druge četvrtine gosti prelaze u vodstvo. I treću četvrtu su rješili u svoju korist. Korenat se muči u napadu. Premalo je raspoloženih pojedinaca.. Kapetan u škveru, predsjednik spašava glisirajuću imovinu od partijanera na Hvaru, tajnik objesio kapicu preko koljena,.. pa ipak, drži se priključak. Nekako.

VK Koenat - VK Podgora

Posljednju četvrtinu Korenat rješava u svoju korist i gubi minimalnim porazom od bolje i rasplivanije ekipe. Više strpljenja i sreće drugi put. Na primjer u četvrtak u Pučišćima, na utakmicama drugog kola ...

VK Koenat - VK Podgora


U utorak na portu Orij gostuju kadetkinje VK BURA Split koje će odigrati prijateljsku revijalnu utakmicu s kadetima VK Korenta. Utakmica se očekuje oko 20 sati.

Vidimo se na Portu Orij.

Povezani članci

Who's Online

We have 206 guests and no members online