Vaterpolo se (napokon) vratio u porat na Oriju

Škola je odavno završila, brodovi su u sezoni, tek sporadično svrate na kratki predah u porat na Oriju, prezauzeti predsjednik Čapo junior, mladi a radišni konzervator na očuvanju kamene baštine i turističke kulture u našim starim selima, napokon je osunčao i opiturao i stare, dobre branke i odmrsio sve mriže, u radnoj akciji bez marende vaterpolo igralište je prošlog tjedna vraćeno moru, a i najveći problem - pronalazak trenera - konačno je rješen, tako da se vaterpolo napokon vratio u porat na Oriju! Jupi !
Prvi treninzi su počeli danas i održavati će se svakog radnog dana s početkom u 10 sati.
Djeco, nezaposlena omladino (ako ima još takve), vidimo se opet u i okolo porta od vaterpola!
Još da na porat svrati Slobo i mladi kapetan Kalina7 s ostatkom ostataka veteranske ekipe i svojih 5-6 glasnih golobradih nasljednika, barenko na popodnevnu porciju ljetne rekreativne razbibrige s vaterpolo balunom, parilo bi iz lože s zidića da je sve kao i lani... Dobro, veselo, puno šušura i sporta.
Dragi roditelji, jest, kasnilo se, ali vaterpolo treninzi i škola vaterpola VK KORENAT Dugi Rat u portu Orij napokon počinje, stoga svakako pošaljite svoju djecu na vaterpolo treninge, odnosno školu vaterpola za najmlađe. Treninzi su svakog dana u 10 sati na portu Orij.
Vidimo se...

 

MB

Povezani članci

Who's Online

We have 68 guests and no members online