Završena sezona autoslaloma

Brnistra 2010Dugo očekivana posljednja utrka ove sezone u autoslalomu "Brnistra 2010." ipak se odžala unatoč kiši koja je mnogima poremetila planove i očekivanja. Trening, prva i treća vožnja odrađeni su u kišnim uvjetima gdje se vozilo oprezno i s minimalnim dodavanjima gasa tako da su jedina dobra vremena i vožnje "na nož" bili rezervirani za drugu, "najsuvlju" vožnju. Nadmudrivanje s kišom rezultiralo je s nekoliko izmjena različitih guma. Na svu sreću osim nekoliko manjih izljetanja i nekoliko odustajanja zbog kvarova, nikakvih težih posljedica nije bilo. Svi su bili jako oprezni i kao klub organizator moramo biti zadovoljni rezultatima i ocjenama dobivenim od službenih delegata. Od naših Dugoraćana koji su nastupili moramo spomenuti Antu Raosa i Tomislava Tomaša koji je osvojio 2. mjesto u klasi sprint do 1200 ccm u Prvenstvu regije Jug ...


AUTO SLALOM

Brnistra 2010

Piše: Antonio Tomić / AK "Oneum"
Izvor: AK "Oneum"
 
AutoshowI Ante i Tome su odvozili, odnosno odklizali, na gumama za suho i tim više vrijedi njihov uspjeh kad znamo da je konkurencija imala i gume za kišu.

Natjecateljska sezona je uspješno odrađena, a za Vas, prijatelje kluba i automobilizma, posjetitelje auto utrka i sličnih događaja, AK "Oneum" organizira jedan adrenalinski vikend kao šlag na kraju ove uspješne sezone.
 
Posjetite nas na Velikom parkingu u Omišu od 18. - 21. studenog 2010. i uživajte u spektaklu!

Brnistra 2010


OVAKO JE BILO LANI ...

Who's Online

We have 107 guests and no members online