Nagrada Oneuma 2021.

Ukupno 98 natjecatelja na startu, 73 automobila, jedan trening i dvije vožnje, malo manje od 300 startova u jednom danu, ne računajući one koji su ponavljali. Naravno, riječ je o auto urci "Nagrada Oneuma" koju je i ove godine na parkiralištu na Priku priredila marjiva ekipa AK Oneum Omiš. Nije to bila obična utrka, radilo se o utrci Prvenstva Hrvatske u ovom sportu za regiju jug, a natjecali su se i predstavnici iz Bosne i Hercegovine.
10 godina je za Oneumovcima, 10 ovako velikih automobilističkih dogažaja u gradiću na ušću Cetine i konstantna brojka od oko 100 natjecatelja koja jasno govori da ovakvih natjecanja uvijek fali i da svi zaljubljenici u miris oktana (a koji nisu zaposlenici INA-e, Croduxa i Lukoila) da i dalje moraju raditi na promociji i održanju auto sporta. Nagradi Oneuma bi dobro došlo da se urke voze dva dana, pa i koju vožnju više, kako bi se svi fino zabavili. U mislima s malim Dominikom, djeca kartingaši su se dobro zabavili i opet su bili na ponos svima u klubu.
- "Mnogo toga možemo naučiti od njih. Njihova kolegijalnost i borbenost predivan su motiv da im mi "stariji" moramo davati prilike da voze, druže se i uče samo naljbolje od nas. Dico hvala vam. S vama su bili neki koji prvi put voze i vi ste učinili da se ne boje i da zauvik pamte taj dan..." - kažu u AK Oneum koji zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji i održavanju utrke te svim klubovima koji su došli na natjecanje.

AK Oneum

- “Sve je prošlo vrhunski, jako smo zadovoljni. Lijepo vrijeme nam je išlo u koristi, ljudi je bilo puno. Hvala svima, sve je prošlo kako treba”, zadovoljan je Antonio Tomić, jedan od organizatora i tajnik AK Oneum Omiš.

Povezani članci

Who's Online

We have 326 guests and no members online