Autoslalom u Vili

autojoško tomićSubota, 1. kolovoza
AUTOSLALOM
Dugi Rat, parking u Vili
17 - 19 sati

Poštovane dugoraćanke i dugoraćani! Uz razumjevanje i blagoslov općinskih i policijskih čelnika te odobravanje na koje smo naišli kod naših sumještana uspijeli smo privest kraju organizaciju manifestacije koja bi Vam donekle mogla približiti hobi kojim se nekolicina dugoraćana godinama bavi. U nedostatku prikladnije, dovoljno duge i sigurne piste, odlučili smo na parkiralištu u Vili demonstrirat umanjenu i usporenu verziju auto-slaloma! ...


'VELIKA NAGRADA DUGOG RATA NA PISTI U VILI'

Pokazni autoslalom u Vili

Piše: Tomislav Tomaš

    Subota, 1. kolovoza
    AUTOSLALOM
    Dugi Rat, parking u Vili
    17 - 19 sati


Auto-slalom je kao moto disciplina najpopularniji na domaćoj auto sceni jer objedinjuje tehničku disciplinu izbjegavanja čunjeva uz razvijanja većih brzina koje znaju dostizati i do 150 km/h.

Joško Tomić na autocrossu
Dugoraćanin Joško Tomić na stazi u Srijanima


Omiški auto klub "ONEUM" broji 30-tak aktivnih članova od kojih su četvero iz Dugog Rata. Uz vice-prvaka u autocrossu Joška Tomića u disciplini autoslaloma nastupaju Ante Raos, Neno Dragošević i Tomislav Tomaš.

Neke od njih i njihove kolege iz kluba možete vidjeti ove subote, 1. kolovoza, u vremenu od 17.00 - 19.00 sati na pokaznom autoslalomu na parkingu u Vili koji je inače tradicionalno bio rezerviran za mali balun i malonogometnu ekipu VILA.

autoslalom


S obzirom da je organizatoru ovo prva manifestacija u našoj općini nadamo se da ćete nam oprostiti moguće nenamjerne propuste ili pogreške, i da ćete nas u što većem broju u subotu popodne posjetit i podržati da sve skupa prođe u korektnom, ugodnom, zanimljiviom i veselom tonu!

autoslalom


Kao organizatori dužni smo Vas zamoliti da poštujete upute zaštitara i redara, da ne prelazite i ne preskačete ograde i zaštitne trake i ne ulazite u natjecateljski poligon.
 

autoslalom

Uz želje za što bolje i ugodnije  zajedničko druženje pozdravljaju Vas organizator - Auto klub ONEUM Omiš i Tomislav Tomaš.


autoslalom

Povezani članci

Who's Online

We have 442 guests and no members online