Lokalni izbori: Predstavljanje NL Tonči Bauk

Nastavljamo s predstavljanjem lista za svibanjske lokalne izbore na portalu. Motive za izlazak na lokalne izbore "Nezavisne liste Tonči Bauk - Dugi Rat" prenosimo ispod u cjelosti, a program i članove liste u nekoj od idućih objava.

Poštovani mještani Općine Dugi Rat!
Vrijeme je za promjene.
Od danas sam i službeno kandidat Nezavisne liste za načelnika naše Općine.
Nadam se da ste i vi svjesni da samo odabirom novih snaga možemo napraviti nužne pomake u  realizaciji postavljenih ciljeva za boljitak općine.
U vremenu u kojem se nalazimo nije bitan pojedinac niti njegov osobni interes, već sveopće dobro.
Zabrinut sam, kao i svi vi, za budućnost naše djece i nasljeđe koje ostavljamo budućim generacijama. Smatram da im trebamo pružiti uzor svojim radom, redom i poštenjem, a ne ispraznim pričama i populizmom.
Pozivam vas da zaboravimo sve dosadašnje podjele, razmirice i probleme te napokon napravimo iskorak u bolje sutra i u novu budućnost.
Želim pravedniju, uredniju i razvijeniju općinu poželjnu za život naše djece. Cilj mi je stvoriti prepoznatljivu i prosperitetnu općinu koja je ekološki osviještena i prihvaća moderne zahtjeve i standarde EU, a ujedno ne zaboravlja naslijeđenu baštinu, tradiciju i iskoristivost resursa koje posjeduje. Nisu nam potrebna velika nerealna, neostvariva obećanja već mali i sigurni pomaci koji će obogatiti našu općinu i živote njenih mještana.
Upoznat sam s postojećim problemima i započetim projektima. Mišljenja sam da iste ne možemo zaustaviti već ih možemo doraditi i poboljšati. Moramo ići u smjeru iskorištavanja Europskih fondova za ostvarivanje navedenih projekata kao i nizom manjih koji će obogatiti našu općinu i život njenih mještana.
Dugi Rat je turističko mjesto s velikim  neiskorištenim potencijalom. Dajmo mogućnost mladima, da sebi stvore uvjete za život osiguravajući im prostor za stanovanje i rad. Omogućimo im da svojim stečenim znanjem, idejama i radom doprinesu realizaciji projekata. Potrebni su nam vrtići, dječje igraonice, ambulanta, sadržaji za mlade, društvene prostorije za umirovljenike...
Došlo je vrijeme za nove ljude, spremne za promjene i predan rad.
Ništa od ovog nije moguće bez vas, svakog pojedinca, vi ste ti koji svojim glasom odlučujete o promjenama i stvaranju bolje budućnosti.
Naknadno ću objaviti svoju listu i program.
Zdravi i veseli bili!

Nezavisna lista Tonči Bauk - Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 186 guests and no members online