Torcida Dugi Rat: U tijeku je akcija učlanjivanja zainteresiranih u udrugu Naš Hajduk

Navijači Hajduka okupljeni u udrugu "Naš Hajduk" dogovorili su da od 2016. članarine idu i dalje direktno u Hajduk, ali da se one knjiže kao posudba i da će u dogledno vrijeme biti pretvorene u vlasništvo, o čemu više možete saznati ovdje. Sve to je rezultiralo masovnom akcijom učlanjivanja. U Dugom Ratu se ovog vikenda u organizaciji Torcide Dugi Rat upravo provodi akcija učlanjenja zainteresiranih u udrugu "Naš Hajduk".  Za postati član udruge i sudjelovati u ovom važnom projektu narodnog Hajduka osim dobre volje treba vam samo osobna iskaznica, potpis te iznos od 100 kn za punoljetne, a za maloljetnike 50kn! Nakon dva dana akcije u Dugom Ratu je u udrugu "Naš Hajduk" upisano novih 130 članova! Hajduk živi vječno!

MB, Foto: Baf!

naš Hajduk

U subotu, 16.01 i nedjelju 17.01.2016. od 9 pa sve do 15 sati u Dugom Ratu će se vršiti  učlanjivanje zainteresiranih članova u udrugu NAŠ HAJDUK. Akcija Torcide Dugi Rat i ostalih lokalnih navijača splitskih bilih održati će se na ulazu u Dugi Rat, isprid mesarnice "Medić" i piljarnice "Bilić".

Za postati član udruge NAŠ HAJDUK i sudjelovati u ovom važnom projektu narodnog Hajduka osim dobre volje treba vam samo osobna iskaznica, OIB, potpis te iznos od 100 kn za punoljetne, a za maloljetnike iznos od 50kn! Hajduk živi vječno!

Povezani članci

Who's Online

We have 254 guests and no members online