'Cromobil' najvatrenijih navijača iz Tugara

Cromobil najvatrenijih navijača iz TugaraPred nogometnu utakmicu Hrvatska - Italija, navijačka atmosfera je sve užarenija. Brojni naši navijači cijeli dan rade veličanstvenu atmosferu u Poljskoj, a sve življe je i Hrvatskoj. Oko 16 sati susreli smo skupinu navijača iz Tugara. Oni su organizirali karusel koji je krenuo iz Tugara, preko Naklica, Gata, Omiša, Dugog Rata, Stobreča i Žrnovnice, sve do splitske Rive. "Zvijezda" karusela zasigurno je navijački auto koji je kompletno obojan u crveno-bijele kockaste motive hrvatske nogometne reprezentacije. Rade Popadić s portala DalmacijaNews popričao je s nositeljem ideje ovog navijačkog automobila, Ivicom Petričevićem ...

AJMO VATRENI

'Cromobil' najvatrenijih navijača iz Tugara

Cromobil navijača iz Tugara

Piše i riše: Rade Popadić / DalmacijaNews

- Na ideju nije bio teško doći jer je u Tugarima već postojala tradicija da se za naše "vatrene" pituraje auto u kockice. Ovo je već treće auto iz kvarta i naravno, na red je došla i moja "jetta" kojoj registracija istječe za mjesec dana. Pošto smo prije četiri godine, kada je Hrvatska igrala protiv Turske, imali problema sa policijom jer je automobil bio neregistriran, sada smo mislili i na to. Uigrana i već iskusna ekipa u sastavu Jakov Bulić, Marin Petričević i Darijo Bulić, a uz pomoć mladih snaga predvođenih Josipom i Franom Bulić, pripremala je automobil dva puna dana - rekao nam je Petričević.

Cromobil navijača iz Tugara

- Karusel je također postao tradicija prije svake utakmice reprezentacije. Vlasnici dosadašnjih "kockastih" automobila su: Nenad Ulić-Kićo (Ascona 1998.), Darijo Bulić-Čiko (Renault 14, 2008.), te ove godine ja - dodao je Petričević.

Cromobil navijača iz Tugara

Cromobil navijača iz Tugara

Povezani članci

Who's Online

We have 265 guests and no members online