Orkanovi ribari praznih mriža

Orkan - Postira

NK POSTIRA SARDI - NK ORKAN  2:1 (0:1). Nije dobro. Znate onu priču o ribaru i zlatnoj ribici.. Kriva priča. Ovo nedjeljna Orkanova prije bi sličila na onu o prolivenom vrču toplog mlijeka.. Orkan je poveo u 15. minuti. Duje Klarić je zabio nakon solo prodora. Otvaranje kao iz ruskih šahovskih udžbenika. Orkan je bio dobar i bez svog (ozljeđenog) kapetana dobro je "navigavao" po travnjaku Postirana. Bilo je i prilika za povećanje vodstva, no mreže se do odmora više nisu tresle. U nastavku sasvim druga priča. Domaćin se budi te i iz poluprilika zabija. I to dvaput. Dugoraćani do samog kraja bodreni brojnim i bučnim navijačima (i staro i mlado vižitalo je u nedilju Broč, viđen je čak i Viški) nisu uspjeli izjednačiti rezultat. Postirska je sardina tako zapela u grlu objema vodećim ekipama koje se, gle slučajnosti, baš sastaju u idućem kolu u Dugom Ratu. Orkan kontra Mladosti iz Prološca. Bit će to utakmica koja gaće para! ..

A KAKO JE LIPO KRENULO..

Orkanski ribari praznih mriža

NK POSTIRA SARDI - NK ORKAN 2:1 (0:1)

Piše: Mladen Banović
Foto: Dr. Milan Trogrlić

Orkan - Postira

Gubitkom bodova kod prekomorskog susjeda nogometaši Orkana znatno su umanjili šanse za smjenjivanje Mladosti na vrhu tablice koja im bježi četiri boda.

NK ORKAN: Miljak, Marasović, Lažeta, BiliĆ, Mandurić, Selak, Mušac, D.Klarić, Voloder, Marčić, Šarić, N.Klarić, Ivanišević, Batinić.

Orkan - Postira

Povezani članci

Who's Online

We have 189 guests and no members online