KN Torcida: Očistite Hajduk od neradnika, uhljeba i nesposobnjakovića

navijači ispred banovine
Splitsko gradsko vijeće izglasalo je jamstvo za kredit Hajduku u iznosu od 30 milijuna kuna. Na 'reprizi' sjednice održane četiri dana ranije na istom mjestu, no ovaj put s oko dvije tisuće navijača Hajduka koji su uoči sjednice stigli pred Banovinu, u ponedjeljak je svih 16 prisutnih vijećnika (od 25 koliko čini vijeće) dalo svoj glas za jamstvo 'bijelima'. Navijači su predsjedniku uprave Hajduka Marinu Brbiću i dopredsjednici Nadzornog odbora Branki Ramljak ispred Banovine uručili otvoreno pismo Torcide i udruge Naš Hajduk u kojem traže od vodećih ljudi kluba da milijunski kredit vrate u cijelosti kako Hajduk ne bi pao na teret Grada, ali i da s Poljuda konačno potjeraju nesposobne djelatnike te javno objave imena onih koji su klub doveli u ovakvu situaciju. Pismo prenosimo u cijelosti ...

OTVORENO PISMO KLUBA NAVIJAČA TORCIDA I UDRUGE NAŠ HAJDUK

Izvor: KN Torcida, Slobodna Dalmacija

hajduk"Poštovani članovi Nadzornog odbora i predsjedniče Uprave,nakon što je Grad Split odobrio jamstva za kredite koje Hajduk namjerava realizirati, kako se ne bi stvorili bilo kakvi nesporazumi obraćamo vam se s vrlo jasnim i konkretnim zahtjevima nas, navijača Hajduka. Ujedno se nadamo da je ovo posljednji put da klub ovisi o političarima, i to onima koji su svojom nebrigom glavni krivci za sadašnje stanje.

Vjerujemo da imate ozbiljnu namjeru Hajduk voditi pošteno, zakonito i transparentno i u tom slučaju imat ćete našu punu i bezuvjetnu podršku. Svjesno smo se odrekli kratkoročnih rezultata kako bi se započeo stvarati zdrav i uspješan, financijski stabilan i dobro organiziran, Veliki Hajduk.

Kao naš prilog tom cilju od vodstva Hajduka javno tražimo:

- Očistite klub od neradnika, uhljeba i nesposobnjakovića! Riješite se zaposlenika koji su pridonijeli urušavanju Hajduka, a i danas vjerojatno ne rade u njegovom interesu!

kn torcida- Krediti se moraju vratiti! Hajduk je uvijek bio na ponos grada i puka, a ne njegov teret. Tako mora i ostati!

- Svi prolaze, samo Hajduk živi vječno! I vi ćete jednom postati 'bivši', dobro pazite da iza vas ne ostanu financijski problemi i organizacijsko rasulo!

- Objavite tko je kriv za današnju katastrofu, tko je sklapao štetne ugovore i stvorio 100 milijuna kuna duga! Ukoliko postoji bilo kakva pravna mogućnost, zahtijevamo pokretanje sudskih postupaka!"

Povezani članci

Who's Online

We have 226 guests and no members online