Lito počinje na FMFS‬-u

Jeste li rezervirali godišnji od 3. do 11.6.? Ako niste, vrime je jer se 9. Festival mediteranskog filma Split ozbiljno bliži. - "Svake godine FMFS ponudi pregršt filmskih poslastica koje malo tko stigne sve polizat' od početka do kraja, pa tih vrućih dana svatko ima neki svoj gušt konzumiranja Festivala prije nego se otopi." Ovim riječima Karlo Kazinoti opisuje ovogodišnji plakat festivala te nas iznova oduševljava s njim. Eh da, poznato je već da je festival nemoguće održati bez volontera, stoga ukoliko imate entuzijazam, želju za pomaganjem i radom u organizaciji kulturnog projekta i stariji ste od 16 godina.. budite dio 9. Festival mediteranskog filma Split! Ispunite online prijavnicu najkasnije do 15. svibnja. Osim bogatog radnog iskustva, dobre zabave i novih prijateljstava, volontiranje donosi i slobodan ulaz na projekcije, a očekuje Vas i FMFS poklon paket.. Jedva čekamo da prođe ovih misec dana do početka 9. FMFS-a. Lito počinje na FMFS‬-u!..

Izvor: FMFS FB

Isabelle Huppert stiže NAM u filmu "L'avenir" (Things to come) za koji je redateljica Mia Hansen Love osvojila Srebrnog medvjeda za režiju na ovogodišnjem Berlinaleu. Oskarovka Juliette Binoche pak tumački glavnu ulogu u uzbudljivom filmu "Attesa" (Iščekivanje), dugometražnom previjencu redatelja Piera Messine za koji je nagrađen na posljednjem Venecijanskom filmskom festivalu.

Istovremeno, za najveće fanove FMFS-a, a do objave kompletnog progama 20. svibnja, u prodaju su puštene festivalske kino ulaznice po cijeni od 200 kuna (redovna je cijena 250 kuna). Ova ulaznica omogućuje besplatan ulaz na sve projekcije u ljetnom kinu Bačvice i kinoteci Zlatna vrata, i to kroz odvojen ulaz bez gužvi i čekanja, zatim torbu s poklonima i 50 posto popusta za svoje projekcije u sklopu projekta Kino Mediteran od 1.7. do 1.9. u svih 20-ak gradova ove filmske mreže.

U očekivanju FMFS-a
U očekivanju FMFS-a..

Povezani članci

Who's Online

We have 152 guests and no members online