Galeb predstavio novu kolekciju

Jedna od rijetkih uspješnih hrvatskih tekstilnih tvrtki koja iz godine u godinu organizira modne revije za nadolazeće sezone je omiški Galeb, koji je publici predstavio novu kolekciju za proljeće-ljeto 2014. godine. Sam modni hapenning kojeg je otvorio direktor Stjepan Pezo, upriličen je na prekrasnoj plaži kampa Galeb, a okupljeni su uživali u novim modelima tri branda: Galeb namijenjen nešto staroj populaciji koja voli klasične krojeve, te Adriatic kojeg krasi mornarski štih te GLB, kolekcija za mlade i one koji se osjećaju tako ... Manekenke i manekeni, te djeca-manekeni nosili su modele iz vanjskog, spavaćeg i kupaćeg programa, među kojim posebno izdavajmo kupaći dio za aktivne sportaše, kao i muške polo-majice od polipropilena koji omogućuje odvlaživanje odnosno transfer znoja s kože prema vani ...

OMIŠKA TVORNICA TRIKOTAŽE PREDSTAVILA NOVU KOLEKCIJU

Izvor: Slobodna Dalmacija

Vrhunac modne revije, koja je održana pod palicom voditeljice Sandre Barčot, stigao je na samom kraju kada su predstavljeni modeli nastali zajedničkom suradnjom Galeba i splitskog nogometnog kluba Hajduk.

Kolekcija namijenjena muškarcima, ženama i djeci, redom navijačima splitskih bilih, sastoje se od vanjskog, sportskog i kupaćeg programa, a kako doznajemo kolekciju donjeg rublja će uskoro na Poljudu predstaviti sami nogometaši "majstora s mora".

modna revija Galeba

Povezani članci

Who's Online

We have 171 guests and no members online