Najmlađi nogometaši Orkana drugi na Memorijalnom turniru 'Mirko Perić'

dječaci NK OrkanU okviru manifestacije "Dani Alke i Velike Gospe" u Glavicama je od 19.-21.08.2011. održan Memorijalni nogometni turnir "Mirko Perić" za mlađe uzraste. NK Orkan je sudjelovao sa svojim najmlađim uzrastom - djecom rođenom 2003. godine i mlađom. Iako su se utakmice odigravale po najvećim vrućinama i velikoj sparini djeci kao da to nije smetalo. Odličnom igrom ušli su u finale turnira gdje ih je čekao splitski Adriatic. Dominirali su Orkanaši na terenu kroz čitavu utakmicu, protivnik im se takoreći nije približio branci. U dresu Orkana nastupio je i Jasko Delić, koji svake godine dolazi na ljetovanje u Dugi Rat i zajedno s bratom trenira s mladim Orkanašima koji su vodili 1:0 do same završnice utakmice koju je obilježilo i loše suđenje suca. U dubokoj sudačkoj nadoknadi Adriatic je uspio izjednačiti i krenulo se izvođenje penala. Pucanje penala sa suzama u očima nije završilo uspješno za naše mladiće ...


SUDAC ZAMRAČIO SREBRO

Najmlađi nogometaši Orkana drugi na Memorijalnom turniru 'Mirko Perić'

djeca Orkana

Piše: S.H.

Adriatic je pobjedio na penale i osvojio turnir. Srebro odlazi u Dugi Rat, ali ostaje žal za zlatom koje su naši dječaci igrom na terenu itekako zaslužili. Naš golman Duje Zemunik je dobio priznanje za najboljeg golmana u svom uzrastu. Čestitamo Duji i svim ostalim mladim Orkanašima, te njihovom treneru Dušku Ivetiću.

Ne volimo komentirati suđenje, ali ne možemo se oduprijeti sumnji da je sudac cijelu utakmicu "navijao" za ekipu Adriatica kojem je dopuštao grube udarce na našim igračima bez ikakvog sankcioniranja, bilo faulom ili kartonima, a sve je začinio produživši utakmicu dok protivnik Orkana nije postigao pogodak.

Na dječjem licu se vidjelo koliko im je ovakav rasplet teško pao. Teško je bilo i malobrojnim roditeljima Orkanaša i treneru Dušku Ivetiću poslije utješiti uplakanu i razočaranu djecu. No to je nogomet.

Hrvatski nogomet.

Dječaci Orkana

Povezani članci

Who's Online

We have 267 guests and no members online