Međunarodni kamp rukometnih vratara Galeb u Omišu

U Omišu će se od 28. lipnja do 4. srpnja održati deveti po redu 'Galeb međunarodni kamp rukometnih vratara', najveći i najbolji kamp ovakve vrste u svijetu. I ove godine Omiš će privući rekordan broj sudionika, trenera i gostiju, ponajprije mladih vratara i vratarki iz Hrvatske, susjednih zemalja, pa sve do Meksika, Dubaija, Egipta, te iz rukometnih velesila poput Danske, Norveške, Njemačke, Mađarske... sveukupno njih oko 380. Uz Norvežanku Kari Aalvik Grimsbo, najbolju vratarku svijeta na Ribnjak na Priku dolaze i brojna druga velika rukometna imena poput najboljeg vratara Njemačke Bundeslige Benjamina Burića, Vladimira Cupare iz Vestprema, potom Primoža Prosta, stalnih sudionika kampa Mirka Alilovića i Marina Šege.., kaže organizator turnira Mario Čaljkušić. I ove godine turnir nastavlja s tradicijom poziva najkvalitetnijim demonstratorima, u prvom redu rukometnim golmanima i trenerima, piše Dalmatinski portal.

Izvor: Dalmatinski portal

- Bez obzira što je ovaj projekt odavno izrastao u najbolji kamp ovakve vrste na svijetu, za nas nema opuštanja, cilj nam je opravdati renome i rasti iz godine u godinu - kazao je prvi čovjek organizacije Mario Čaljkušić.

I ove godine uz brojne sponzore kamp su podržali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, županija Splitsko – dalmatinska, grad Omiš i Turistička zajednica županije.

Povezani članci

Who's Online

We have 67 guests and no members online