Veliki uspjeh omiških gitarista na natjecanjima u Tirani i Skoplju

Mladi omiški gitaristi Željana Jerić, Silvio Bilić, Zorko Trgo, te dugoraćanin Petar Čulić ostvarili su sjajan uspjeh na velikim međunarodnim natjecanjima u Tirani i Skopju protekli vikend konkurenciji gitarista iz cijelog svijeta. Učenica 4. razreda OGŠ Lovro pl. Matačić iz Omiša Željana Jerić osvojila je 1. Međunarodno gitarističko natjecanje u Tirani u Albaniji s osvojenih apsolutno 100 bodova te Međunarodno gitarističko natjecanje Tremolo - Skopje u Makedoniji u kategoriji 13 god i mlađi ...

KLASIČNA GITARA

Veliki uspjeh omiških gitarista na natjecanjima u Tirani i Skoplju

Izvori: Neno Munitić, DalmacijaNews

Učenik 5. razreda OGŠ Lovro pl. Matačić - Omiš Silvio Bilić osvojio je prve nagrade na 1. Međunarodnom natjecanju u Tirani s osvojenih apsolutno 100 bodova te Međunarodno gitarističko natjecanje Tremolo u kategoriji 15 godina i mlađi.

Također u kategoriji bez ograničenja u godinama je osvojio 3. mjesto (nagradu) kao uvjerljivo najmlađi sudionik natjecanja u toj kategoriji plasiravši se odmah iza Petra Čulića i bugarskog gitariste Boyana Doncheva koji su podijelili 1. nagradu.Učenik 4. razreda OGŠ Lovro pl. Matačić - Omiš Zorko Trgo u klasi osvojio je 2. mjesto (prva nagrada iza Željane Jerić) 1. Međunarodnom natjecanju u Tirani s osvojenih apsolutno 96 bodova te isti rezultat na festivalu Tremolo u kategoriji 13 godina i mlađi. Svo troje učenika se nalaze u klasi prof. Nene Munitića.

Učitelj OGŠ Lovro pl. Matačić iz Omiša Petar Čulić osvojio je 1. Međunarodno natjecanje u Tirani te skopski Tirando u kategorijiji bez ograničenja u godinama, samo nastavak niza velikih uspjeha ovog mladog dugoratskog gitariste poslijednjih godina.

Povezani članci

Who's Online

We have 104 guests and no members online