Iz Regije..

Primoštenci od danas mogu legalizirati kuće besplatno!

PrimoštenPrimoštensko Općinsko vijeće prihvatilo je jutros prijedlog načelnika Stipe Petrine da se postupak legalizacije bespravno sagrađenih objekata u tom mjestu ne naplaćuje pa će svi Primoštenci moći legalizaciju provesti za nula kuna. Kao što je rekao nekidan za ŠibenikIN, Petrina ne želi da se geodeti, arhitekti i država bogate na račun malih ljudi koji skupo plaćaju legalizaciju bespravno sagrađenih objekata, za što je kriva upravo neuredna država, pa je predložio svojim vijećnicima da oslobode građane od ikakvih davanja za taj postupak ...

 

PRIMOŠTEN

Izvor: ŠibenikIN, Podstrana portal

Inače, Petrina je kazao kako gotovo svaka kuća u njegovoj općini ima problem bespravne gradnje, a dosad je podneseno minimalno zahtjeva za legalizacijom.

- Eto, danas je i službeno, Primoštenci mogu legalizirati bespravnu gradnju za nula kuna. To je sad gotova stvar - rekao je Petrina.

stipe petrina

Jutros je Općinsko vijeće potvrdilo i izvođača radova na izgradnji primoštenske ambulante, a riječ je o poduzeću Sanit gradnja iz Splita koje je bilo najpovoljnije na javnom natječaju i izgradit će ambulantu za nešto manje od 8 milijuna kuna (s PDV-om).

- Vjerujem da će izgradnja ambulante započeti do početka ožujka ove godine – izjavio je nakon sjednice Općinskog vijeća načelnik Stipe Petrina.

Povezani članci

Who's Online

We have 213 guests and no members online