Košarkašice Omiša doživjele prometnu nesreću na povratku iz Pule

KK OmišPun kombi košarkašica KK "Omiš", koje su jučer ujutro oko četiri sata doživjele prometnu nesreću u Hrvacama pokraj Sinja, završio je na bolničkoj obradi. Njih 13, deset igračica i troje iz pratnje, primili su liječničku pomoć na Hitnom kirurškom prijamu KBC-a Split, ali je samo predsjednica kluba Sandra Pešić zadržana na liječenju, dok su ostali pušteni kućama. Do nesreće je došlo prilikom vraćanja omiških košarkašica iz Pule, gdje su odigrale svoj ligaški susret. ...

SNIJEG, ZIMA..

Piše: Ivica Marković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Vozač našeg kombi vozila vozio je autocestom dok su to vremenske neprilike dopuštale. Na putu iz Pule prema Omišu bilo je grozno nevrijeme, snijeg i vjetar su onemogućavali putovanje. Budući da smo bili prisiljeni sići s autoceste, vozač našega kombija odlučio je krenuti za Split i Omiš preko Hrvaca. Išli smo tom starom cestom i u jednom trenutku, u zavoju, kombi je proklizao te smo se zabili u obližnji betonski zid. Bilo je vrlo neugodno, u onom mraku i po snijegu i hladnoći - kazuje Ivana Vrvilo, košarkašica KK “Omiš”.

Na sreću cjelokupne ekipe KK “Omiš”, 10 igračica, njihova trenera i predsjednice kluba, kao i vozača kombi vozila, na pomoć nisu dugo čekali.

- Vrlo brzo je došla Hitna pomoć, a prvi su nam pomogli stanovnici obližnjih kuća. Ja sam dobila udarac u glavu, poteklo je malo krvi, ali ništa strašno. Svi smo, kako mi kažu, lakše ozlijeđeni - zaključuje Ivana Vrvilo.

I zaista, svi su lakše ozlijeđeni, osim Sandre Pešić, predsjednice kluba, koja je zadržana na promatranju na Odjelu neurokirurgije.

PrOČITAJTE VIŠE...

sandra pešić

Povezani članci

Who's Online

We have 292 guests and no members online