SHIFT 2018. developerska konferencija

Ivan Burazin, osnivač i pokretač SHIFT konferencije za IT developere, koja je prošle godine u Splitu okupila 1200 sudionika iz svih dijelova svijeta, najavljuje novo izdanje konferencije, SHIFT 2018., na kojem će u dva konferencijska dana, 31.05. te 01.06. više od 20-ak stručnih govornika će na potornici HNK Split predstaviti najnovije tehnologije te govoriti o najaktualnijim developerskim temama. Biti će tu već standardnih tema iz područja web i mobile developmenta, ali i najaktualnijih IT tema o kojima su i domaći dnevni listovi počeli pisati, kao što su umjetna inteligencija, blockchain i decentralizirane aplikacije. Uz sve veći interes lokalne zajednice (Split i Dalmacija imaju sve jaču ICT scenu), mogućnosti primjene praktičnih znanja u svakodnevnom poslovanju, SIHIFT-ovci će, tradicionalno, organizirati i posebne radionice usmjerene na mlade developere. Burazin očekuje kako će ovogodišnju konferenciju posjetiti više od 1300 sudionika iz Hrvatske i regije.

NAJAVA 7. IZDANJA POPULARNE IT KONFERENCIJE SHIFT 2018.

Izvor: Shift, Slobodna Dalmacija

shift it conf.

- Nakon prva dva izdanja, koja su više bila usmjerena na problematiku start-upova, odlučili smo napraviti zaokret i orijentirati se na stvaranje regionalne mreže usmjerene prema developerima. Osim toga što je konferencija idealna prilika da se dopre do mladih talenata te predstave rješenja ciljanim poslovnim partnerima kojih je iz godine sve više i više, ostvareni kontakti na SHIFT-u otvaraju mnoga vrata i upravo je networking razlog velikog interesa posjetitelja - kaže Ivan Burazin.

Ovogodišnja, sedma po redu SHIFT konferencija će u dva dana, 31. svibnja te 1. lipnja na jednom mjestu okupiti developere, stručnjake te mlade entuzijaste iz svih dijelova svijeta, a svoj dolazak su potvrdili i neki od najvećih svjetskih stručnjaka. Kroz dva dana, u jedinstvenom ambijentu HNK u Splitu, Håkon Wium Lie (Creator CSS), Mathias Meyer (Founder – TravisCI), DeVaris Brown (Product Manager – Heroku) Luca Cipriani (CIO – Arduino), Marc Abraham (Global Product Tank Coordinator – Mind the Product), Cyrille Fauvel (Worldwide Sr. Manager – Autodesk), Tarik Makota (Partner Solutions Architect – Amazon Web Services), Kathy Simpson (Director of Product – Github), Sean Larkin (Technical Program Manager – Microsoft), Keyfer Mathewson (Front End Developer – Shopify), Patrick Dejardins (Senior Software Engineer – Netflix), te Eric Scabell (Global Technology Evangelist Director - Red Hat) raspravljat će o standardnim temama vezanim uz web i mobile developmenta ali će obraditi i najaktualnije IT teme o kojima se piše svakodnevno.

Više informacija o konferenciji dostupno je na web stranici https://shiftconf.co/ SHIFT novosti, detaljniju agendu i teme koje će se obrađivati na ovogodišnjoj konferenciji, moguće je pratiti i putem službenog Facebook/ Instagram/ Twitter profila.

Povezani članci

Who's Online

We have 180 guests and no members online