Ajmo naši, bankomati!

Hrvatska nogometna reprezentacija je u posljednjem susretu skupine D Svjetskog prvenstva u Rusiji pobijedila Island s 2:1 i osvojila maksimalnih devet bodova te će kao pobjednik skupine u osmini finala igrati u nedjelju, 1. srpnja 2018. u 20 sati protiv Danske. U drugoj utakmici skupine Argentina, koja je na krilima Messija pobijedila Nigeriju s 2:1 i "ugurala" se u osminu finala jučer je u uzbudljivoj utakmici punoj golova ispala od Francuske. Nadajmo se da će puno golova, i to opet u Schmeichelovoj mreži, biti i večeras. Ajmo naši, bankomati..

Izvor: Gol.hr

Hrvatska će, dakle, u osmini finala SP-a protiv jake reprezentacije Danske, koja nije izgubila posljednjih 18 utakmica(!), otvoriti nokaut fazu natjecanja, a "vatreni bankomati" sada znaju i sve moguće protivnike u ostalim rundama.

Prođu li Dansku, vatrene u četvrtfinalu čekaju Španjolska ili Rusija, dok su mogući protivnici u eventualnom (ta, optimisti smo!) polufinalu Engleska, Kolumbija, Švedska ili Koso.., pardon, Švicarska.

Performans omiškog umjetnika Vice Tomasovića
Foto: Ante Čizmić / Performans omiškog umjetnika Vice Tomasovića


Gornji dio ždrijeba izgleda puno jače, pogotovo dodatkom Belgije: tu su još Brazil, Meksiko, Francuska, Urugvaj, Portugal, Argentina i Japan.

Povezani članci

Who's Online

We have 290 guests and no members online