Destination: Ultra 2018!

Organizatori su pustili u javnost imena prvih izvođača koji od 6. do 8. srpnja 2018. godine stižu u Split, na vrelu ljetnu pozornicu festivala ULTRA Europe 2018. Četrnaest imena od kojih je čak šest među deset najboljih DJ-a na svijetu – Split i Dalmacija se sprema za nezaboravni spektakl elektronske plesne glazbe. Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Galantis, Hardwell, Marco Carola, i Steve Angello imena su izvođača koji se na radost brojnih obožavatelja elektroničke scene vraćaju na splitski Poljud. Publiku u srpnju očekuju i nastupi švedske zvijezde Erica Prydza i Marshmelloa, DJ-a prepoznatljivog po maski, doći će i popularni američki dvojac The Chainsmokers..

DESTINATION ULTRA 2018.

05. srpnja - RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split
06.-08. srpnja - ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
09. sprnja - Brač Regatta / Zlatni Rat, Bol, Brač
10. srpnja - ULTRA Beach Hvar / Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
11. srpnja - RESISTANCE Vis / Fort George, Vis

Hrvatska se u veliku ULTRA obitelj uključila prije pet godina, a domaći su organizatori već s premijernim izdanjem pokazali da ovo neće biti samo još jedan festival.

Više od deset pozornica, tri bajkovita otoka i centralni trodnevni festival na splitskom Poljudu koji dnevno ugosti više od 30 000 posjetitelja iz cijelog svijeta su samo neki od razloga zbog čega ULTRA Europe ponosno nosi epitet jedinstvenog destinacijskog glazbenog festivala i doživljaja.
 


Ulaznice za šesto izdanje mogu se kupiti na službenoj web stranici, a organizatori će uskoro objaviti nove cijene i pakete ulaznica.

Sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj Facebookstranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Povezani članci

Who's Online

We have 425 guests and no members online