Zagrijavanje za Ultru

Ostalo je još samo petnaestak dana do početka festivala ULTRA Europe, a za sve one koji su već spremili plesne cipele i dobro raspoloženje, stiže odlična vijest. ULTRA je održala čak tri partyja koji su zagrijala i rasplesala najveće hrvatske gradove: Zagreb, Dubrovnik i Split, a za glazbenu čaroliju pobrinuli su se elektronički virtuozi – Vanillaz, AIZY, Joe2Shine i Lorenzo. Ulaznice za festival ULTRA Europe još se uvijek mogu kupiti po cijeni od samo 899 kuna..

DESTINATION ULTRA 2018
5. srpnja - RESISTANCE Opening Party / Hemingway, Split
6.-8. srpnja - ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
9. srpnja - Brač Regatta / 585 Club, Zlatni rat, Bol, Brač
10. srpnja - ULTRA Beach Hvar / Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar
10. srpnja - RESISTANCE after party/ klub Carpe Diem Beach, Hvar
11. srpnja - RESISTANCE Vis / Fort George, Vis.

ULAZNICE ZA ULTRU

Ulaznice za festival ULTRA Europe još se uvijek mogu kupiti po cijeni od samo 899 kuna uz koje na poklon stižu i posebne ULTRA hudice i to na svim prodajnim mjestima Tisak Media, a mogu se kupiti i u sustavu Ticketshopa. Za rezervacije VIP stolova potrebno se obratiti na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

ultra europe - split

Sve informacije o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći na službenoj Facebookstranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilute putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Povezani članci

Who's Online

We have 411 guests and no members online