Ultra Europe: Počela kupnja ulaznica

Ako se i dogodine vidite na Poljudu na festivalu Ultra Europe 2019. među prvima osigurajte ulaznice za veliki glazbeni spektakl. Već sedmo izdanje festivala održati će se od 11. do 17. srpnja 2019. u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu. Nakon rasprodanog prvog kontingenta ulaznica otvorena je registracija za povoljniju kupnju ulaznica u fazi TIER 2, a prodaja će započeti 9. listopada 2018. godine na službenoj stranici www.ultraeurope.com. Četiri lokacije, deset pozornica, stotine izvođača, tisuće mladih opijenih glazbom i milijuni uspomena – provjereni je to recept zbog kojeg Hrvatska postaje najomiljenija lokacija brojnim mladim ljudima iz cijelog svijeta, ali i iz Hrvatske, svakog ljeta.

POČELA REGISTRACIJA ZA KUPNJU ULAZNICA ZA SEDMO IZDANJE FESTIVALA

GA trodnevne ulaznice (samo za registirane) – 139 eura
GA trodnevne ulaznice – 149 eura
VIP trodnevne ulaznice – 369 eura
VIP jednodnevne ulaznice – 149 eura
Destination ULTRA Europe ulaznice ( 7 dana) – 349 eura
RESISTANCE Croatia ulaznice (6 dana + večera na Visu) – 349 eura

Sve oni koji se registriraju, osim povoljnijih cijena ulaznica, čekat će i dodatne pogodnosti i iznenađenja, a sve informacije o mogućoj otplati u ratama, objavit će se uskoro. Pogodnosti očekuju i vlasnike Ultra Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale, koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika.

Od ove godine novost su i Destination ULTRA Europe ulaznice koje uključuju sva službena događanja u sklopu sedmog festivalskog izdanja, a tu su i ulaznice RESISTANCE Croatia s kojima se može posjetiti Opening party, trodnevni festival u Splitu, After party na Hvaru te Closing party na Visu koji uključuje i svečanu večeru u tvrđavi Fort George. Tu je i mogućnost grupne kupnje ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna.

Povezani članci

Who's Online

We have 223 guests and no members online