Mala zemlja za velike glazbene festivale

Kako je grad Split postao vodeća svjetska destinacija za glazbeni turizam? Kako stvoriti sadržaj koji će privući pažnju 200 milijuna osoba iz cijelog svijeta godišnje te koliko ta reklama vrijedi? Kako je moguće da jedan glazbeni festival ostvari više od 10 milijardi kuna dodatne potrošnje? Zašto Split uz Ultru ne bi imao još neki značajni rock ili jazz glazbeni festival?
Na ta i slična pitanja odgovore će pokušati na predavanju za splitske studente dati Joe Bašić, osnivač i direktor MPG-a, vodeće marketinške i promocijske agencije u jugoistočnoj Europi, široj javnosti poznat kao direktor i promotor Ultra Europe Music Festivala.
Joe Bašić je drugi gost ciklusa predavanja za studente u organizaciji Sveučilišta u Splitu "Talk&Grow by UNIST" na kojima se kroz primjere uspjeha i dobre prakse nastoji motivirati studente, ukazati im na mogućnosti, za vrijeme i nakon studiranja te potaknuti proaktivnost i poduzetništvo i razvoj kritičkog mišljenja o raznim temama.
Predavanje pod nazivom "Mala zemlja za veliki glazbeni festival“ održat će se u četvrtak, 27. veljače 2020., u 18 sati u malom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Split (Cvite Fiskovića 5). Predavanje je namijenjeno studentima Sveučilišta u Splitu, ali su svakako dobrodošli i svi zainteresirani.

Izvor: UniST, Dalmacija Danas

O Ultri i njenom značaju za ekonomiju i turizam Splita i Hrvatske sigurno znate već dosta iz medija, no poslušati iz prve ruke kako izgleda pozadina organizacije ovakve manifestacije i postaviti vlastita pitanja možete samo na Talk&Grow predavanju.

Povezani članci

Who's Online

We have 105 guests and no members online