Objavljen ULTRA Europe 2017 Aftermovie

Najveće i najvažnije ljetno partijanersko događanje u Hrvatskoj i njegova tri nezaboravna dana u Splitu dokumentirana su u desetominutnom filmu "ULTRA Europe 2017 Aftermovie" nastalim u režiji Charlija Friedricha i njegovog tima majstora produkcije. Hrvatska je dobila još jednu neprocjenjivu video razglednicu i vijest koja će otputovati u sve dijelove svijeta. O njegovoj vrijednosti i značaju, kao i o utjecaju na imidž Splita, Splitsko-dalmatinske županije te Hrvatske u svijetu dovoljno govori podatak da je dosadašnje objavljene filmove vidjelo više od deset milijuna ljudi, a ta će brojka nesumnjivo biti puno veća. Sedmodnevna glazbena ULTRA Europe avantura očekuje nas od 5. do 11.7.2018. godine i kreće opet iz Splita, preko Brača i Hvara da bi završila na Visu. Uskoro će biti objavljena i imena prvih izvođača, a domaće partijanere obradovat će i vijest da će u prodaju biti puštene posebne regionalne ulaznice. Organizatori najavljuju i brojna druga iznenađenja i pogodnosti.

TRI VELIČANSTVENA FESTIVALSKA DANA U SPLITU PREDSTAVLJENA SVIJETU U RASKOŠNOM VIDEO FILMU

- "Glavna ideja ovogodišnjeg filma bila je prikazati Split i naše fanove te uhvatiti i zabilježiti ono što nas čini toliko posebnima u odnosu na ostale festivale. Potrudili smo se prenijeti atmosferu sa svih poljudskih pozornica kako bi pokazali svu raznovrsnost glazbe i uistinu posebnog doživljaja posjetitelja na svakoj od njih. Također, fokusirali smo se samo na jednu destinaciju, a razlog tome je što smo pripremili još puno iznenađenja u narednim mjesecima." - rekao je Branimir Karačić, direktor digitalne agencije Envy Croatia koja vodi brigu o foto i video timu.

Sve novosti o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Povezani članci

Who's Online

We have 439 guests and no members online